Политическото пространство е много раздробено и продължава да се раздробява.

...
Политическото пространство е много раздробено и продължава да се раздробява.
Коментари Харесай

Дончева: В политиката е пълно с аджамии,които не знаят за какво става дума

" Политическото пространство е доста раздробено и продължава да се раздробява. Няма никакъв фокус към никого.... В такава раздробена политическа обстановка не може да се направи нищо свястно и устойчиво. За да се направи нещо би трябвало да има фокус   към нещо. Единственото, което ми хрумва, е да върнем лявото и дясното , с цел да можем да стабилизираме политическата обстановка към по-големи формирования ". 

Това съобщи пред Татяна Дончева, водач на " Движение 21 ", някогашен народен представител и заместник-председател на Народното събрание.

Според нея фактори вътре и вън от страната са имали интерес да бъде разрушен двуполюсният политически модел  и да се повтаря, че " няма ляво, няма дясно ".

Дончева изрече мнение, че последното Народно заседание е имало минимален капацитет от последните така наречен къси парламенти:

" Я одобриха два закона за 6 месеца, я - не. Я им стана ясно защо са там, я - не. Всеки си въртеше някакви схеми, но на домашно равнище. Иначе интернационалното обслужване го направиха ". 

В предаването " 12+3 "  Татяна Дончева разяснява, че  в българската политика е цялостно с " аджамии, които въобще не знаят защо става дума ".

Прогнозата на лидерката на " Движение 21 " за ръководството на страната е:

" Трябва да се прави нова групировка от хора, които в действителност знаят защо става дума, които съществено да поработят върху икономическа стратегия . Тя е значимата. Има съществени проблеми. Няма потребност да ги измисляме ".

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР