Политическият психолог проф. Антоанета Христова разкрива истинския сценарий на петорната

...
Политическият психолог проф. Антоанета Христова разкрива истинския сценарий на петорната
Коментари Харесай

САМО В ПИК TV! Проф. Антоанета Христова: Прокуратурата да обясни за оневиняването на Кирил Петков! Един полухарвардски възпитаник пое правителството, което трябва да създаде бъдещата лява либерална формация

Политическият психолог проф. Антоанета Христова разкрива същинския сюжет на петорната коалиция към постоянното държавно управление на тъй наречените Харварди Кирил Петков и Асен Василев под директното управление на жителя на президентството Румен Радев.

Проф. Христова съобщи, че се пробва да гледа на нещата с усмивка, " тъй като другояче би трябвало да се драматизираме всеки ден от внушенията, които се показват ежечасно ".

" Виждаме едни тежко неподготвени хора за парламентарен живот. Едни инцидентно попаднали в Народното събрание момчета и девойки, които живеят в своята прочувствена визия за лична висока стойност. По принцип одобрявам младежите като едно ново потомство, което е прагматично насочено което е превзето от личното си его. Затова им давам опция да бъркат. По-големият проблем е, говоренето пред огромна аудитория е извънредно напрегната обстановка. Това е виновността на старите, че те позволиха да дойдат нови. Втората неточност е, че гласоподавателят не разбра, че не би трябвало толкоз наивитетно да залага на непознати лица - като контрапункт на това, което ни е писнало да гледаме. Това е липса на зрялост на гражданското общество. Затова в този момент " заболяванията ", през които ще преминем и всички вероятни последици от това ни идват заради това, че не приказваме за същината на нещата и че постоянно сме се хлъзгали по повърхността ", съобщи тя.
свързани новини19299преди 20 часа15479преди 21 часа
Проф. Христова разяснява повода Движение за права и свободи да се отдръпне от новата коалиция: " Тези партии употребяват Движение за права и свободи като " чучело " и основават чисто имиджови проблеми, свързани с търсене на това по какъв начин да се освободят от неприятната си известност ".

Запитана по какъв начин " почтените " ще се " борят с корупцията ", тя съобщи: " Това е доста забавна обстановка, която ни споделя следното: Нищо няма значение ".

" Днешния отвод от покачване на обвиняване към Кирил Петков, го запознат съм една страна. Ако в закона не е планувано съществено покачване на обвиняване при подобен тип нарушаване... Това действие не знам по какъв начин е дефинирано в закона. Мога да го нарека престъпно, лъжесвидетелстване. Но това е моята морална оценка. Моето мнение е, че сега те търсят допустимо най-сигурния метод да не бъдат атакувани, че още веднъж вкарват в съда нещо, което не може да издържи ", съобщи Антоанета Христова.
свързани новини149256преди 10 часа
" Това изисква пояснение от страна на прокуратурата. Защото обществото е разочаровано. Тези, които са очаквали да има глоба при нарушаване на Конституцията, би трябвало да получат пояснение ", означи проф. Христова.

Относно качествата на новия правосъден министър, която явно няма магистратски опит и подготвеност, тя съобщи: " В момента има чисто политическо систематизиране на квоти. И те употребяват наличния " личен състав " от партиите си, с цел да могат да покрият наличните позиции. Прочетох разговора сред нея и основния прокурор Гешев. От нейна страна - неприятен усет, от негова - висока топка. Защото в случай че една партия или държавно управление желае да предложи промени, те би трябвало да са кардинални, а не лични. А това, че тя стартира с " Искаме ви оставката ", демонстрира, че няма осмисляне на този проблем и че ти не знаеш по какъв начин да отговориш на този жест. Подобно на този, който си изтри фотографията с Делян Пеевски. Пълна липса на образование и зрялост ".

" Един полухарвардски ученик Кирил Петков пое държавното управление, което би трябвало да сътвори бъдещата лява демократична групировка. Аз съм уверена, че посоката е тази - демократична лява партия. Не инцидентно сега имаме десни способи. Защото левите са харчене на пари, а десните - икономисване на пари. Моето мнение е, че Асен Василев осъзнава, че в името на експлоадирането, полудяването на тяхната групировка, с цел да съберат сериозно болшинство, с цел да създадат държавно управление, им трябваха хора с дясна идентификация, трябваше им ДСБ. Трябваха им десните демократични икономисти, последователи на метода на облагата, на натрупването, на умеенето да управляваш парите. Но тези икономисти сега не са в играта. Други ръководят топката. Но това е концепцията на първичната илюзия на съперника. Идеята е по-късно непотребният да си отиде, вътре като решето да се разтресе и " непотребните хора ", които виждат накъде вървят нещата, да си тръгнат сами. И да се наложат нови избори ", разяснява тя.

Според проф. Христова в тази опция Корнелия Нинова е непотребна. " Тя сега одобри да не се даде. Защото няколко месеца, до момента в който е " вътре ", ще натрупа задоволително информация така че при едни нови избори тя да вярно да разпредели нещата и да уточни вините на другите към себе си. Затова считам, че тази нейна борба има огромен късмет са я поспаси ".

Тя посочи, че има нещо генерално, което се случва в нашия район - съвсем всички ръководители са приключили Харвард. " Това значи, че казусът Северна Македония не може да избяга. Северна Македония е част от ползите ".

Тя посочи, че всичко се прави по безспорна скица на Републиканската партия на Съединени американски щати. И даде образец - министерството по климата, машинациите с гласуването - по какъв начин да става това.

" Машините са ясно отречени на всички места и е потвърдено по какъв начин стават тези работи с операциите. Защото те са го създали като опит в Конгреса и въз основата на това е създаден закон за ръководство на хакерските офанзиви. Той още не е гласуван от Конгреса, тъй като има доста срещу него ", означи Христова.

Проф. Христова съобщи, че оттук насетне Румен Радев има цел - да задържи спокойствието на властта си, да подсигурява висока степен на сигурност на резултата на идващите избори на новото демократично създание. И да се показа малко по-позитивен. " Мисля си, че ще се опита да изземе ролята на Кирил Петков във връзка с външните изяви на страната. Мисля, че той ще бъде индивидът, който оттук насетне ще пътува. То е просто - той има силовите министерства - на защитата, на Министерство на вътрешните работи и външното министерство. Трите министерства безусловно функционални за него и по тази причина трябваше да си постави свои хора ", означи тя.

Според нея прогнозирането на политическата обстановка е доста комплицирана: " Няколко пъти ме питат - ще има ли толеранс към държавното управление. Аз споделям - не, няма да има. Защото хората им дадоха толеранс два месеца, с цел да усетят позитивния резултат в джоба си. И тези хора ще излязат на улицата и ще ги смъкват, в случай че не си получат своето ".

Тя означи, че политическите партии нямат традицията на израстването.

" Корнелия Нинова не е за занемаряване. Забележете нервността на нейните съперници - Сергей Станишев, Кирил Добрев, Антон Кутев. Гледайте какво става, там е драмата. В страната ни има извънредно сбъркани понятия за принадлежност, честност. После като те ударят, си казваш - за какво? Ами тъй като не си в час ", съобщи проф. Антоанета Христова.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР