Политическият анализатор и председател на Младежкия консервативен клуб Кристиян Шкварек

...
Политическият анализатор и председател на Младежкия консервативен клуб Кристиян Шкварек
Коментари Харесай

Политически анализатор попиля Демократична България за гафа с листите: Лелките в РИК познават закона и са си свършили работата

Политическият анализатор и ръководител на Младежкия закостенял клуб Кристиян Шкварек насочи остри рецензии към " Демократична България " за нехайството, което обединението е позволила при регистрирането на в някои области.

Припомняме, че по-рано през днешния ден от ЦИК оповестиха, че удостоверяват решението на Районната изборна комисия в Стара Загора, с което се отхвърля регистрацията на на " Демократична България ", защото са подадени с електронен автограф и без да бъдат заверени по-късно.
свързани новини31201преди 3 часа16341преди 3 часа
Ето какво написа в тази връзка Кристиян Шкварек:

Разказът на Демократична България за пред техния си балон е, че някакви лелки в РИК Стара Загора са отговорни, че не схващат ел. подписи и ел. ръководство, от което несправедливо страда партията на технологиите.

Всъщност въпросните " лелки " отлично познават закона и са поискали тогава, когато ел. автограф е разпечатан да се завери от лидера на листата. Нищо комплицирано.

Славов се е държал надменно и не е заверил. Толкоз. Стига сте си лъгали личните хора и въргаляли жертвено небити по пода като Манол Глишев на митинг. "


свързани новини29393преди 8 часа
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР