Политически затворник изригна остро срещу тези, които засипват с критики

...
Политически затворник изригна остро срещу тези, които засипват с критики
Коментари Харесай

Петър Бояджиев: Пропагандата срещу правителството и премиера Петков се води с вашите откраднати пари от мафията

Политически пандизчия изригна остро против тези, които засипват с рецензии премиера и държавното управление.

" В това време разделно, когато цялата мафиотска паплач, без значение с какъв политически етикет се манифестира, е мобилизирала целият си агитационен запас против държавното управление, не мога да бъда търпелив към никой, който не схваща момента и се поддава на пропагандните внушения ". Това написа във Facebook профила си политическият пандизчия и държавник Петър Бояджиев, представен и от обстоятелства.бг.

" Сега е време на война, а не времe за, но, в случай че и така нататък. Дали някой го прави от политическо незнание или от друго, в този момент няма значение. Правителството и министър председателят Петков в този момент имат потребност от поддръжката на всеки почтен българин, толкоз колкото може и по този начин както може.

Пропагандата против държавното управление и Петков се води с вашите откраднати пари от мафията. Чукнете в гугъл и вижте от по кое време и какво се приказва към този момент с години за енергийната мафия, подкрепяна от Русия ", написа още той.

" Изведнъж виждаме какъв брой разнообразни политически кръгове скочиха да пазят Булгаргаз и не разрешиха в медиите да се приказва за енергийната мафия ", отбелязва Бояджиев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР