Политически бойкот се налага върху ремонтите, които се извършват в

...
Политически бойкот се налага върху ремонтите, които се извършват в
Коментари Харесай

Баш майстори налагат политически бойкот на ремонтите във Варна

Политически протест се постанова върху ремонтите, които се правят сега във Варна! Това разгласи на брифинг Иван Портних, претендент за кмет на ГЕРБ.

Извинявам се за неудобствата, с които са принудени да живеят хората, само че желая да ги уверя, че вършим всичко допустимо да накараме тези „ баш майстори “ да си свършат работата, разяснява той.

Иван Портних дефинира като неистина изказванието, че ремонтите в града са предизборни.

" Това може да го каже или доста малоумен човек или прям измамник. Според тази логичност, аз съзнателно съм чакал последните месеци преди изборите, с цел да разкопаем улиците и да създадем дискомфорт на жителите ", разяснява той.
Иван Портних бе безапелационен, че тези улици, които през днешния ден са обект на ремонтни действия, са били планувани с обезпечено финансиране още през 2021-2022 година.

Това не са оправдания, а обстоятелства! Варненци станаха заложници на тънки политически сметки и схеми. Това са резултатите на Промяната – осакатени финанси, забавени планове, блокаж!

Когато един баш занаятчия, който сте повикали у дома, си остави ръцете, бива изпъден. За страдание, не мога да забраня на „ баш майсторите “ да вземат участие в публичните поръчки. Законът не разрешава да има черен лист на компании. Но в пълномощията ми е да натрапвам наказания по договорите и ще се заплаща единствено след качествено осъществяване, разяснява Иван Портних.
Купуването и продаването на гласове е закононарушение!

Местни избори 2023. Спонсорирана обява.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР