Политически автогол си вкара ГЕРБ след сблъсъка между президента и

...
Политически автогол си вкара ГЕРБ след сблъсъка между президента и
Коментари Харесай

Сблъсъкът президент - премиер роди вицови ситуации в социалната мрежа

Политически автогол си вкара ГЕРБ след конфликта сред президента и държавното управление и откакто президентът сне доверието си от кабинета " Борисов 3 ".
На страницата си във Facebook софийската организация на ръководещата партия е разгласила анкета, с концепцията да мери поддръжката за Борисов и Румен Радев.



До нощес 75 % от гласувалите бяха дали своя избор в поддръжка на президента Радев. Тази заран админите на страницата се бяха постарали да замажат гафа на неловката обстановка и бяха заличили процентите, а доближеният им уебсайт беше изтрил анкетата от ФБ-страницата си. В обществената мрежа заваляха насмешки, че мениджърите на страницата много са се изложили, допускайки истината да " блесне ".



Междувременно след следващите бисери на премиера, който обиди публицистите и ги назова: " Мисирки " още веднъж в обществената мрежа се появи група, озаглавена „ Келеши и мисирки ", с концепцията на нея да се разгласяват всички откровенни нелепости, които Борисов непрестанно ръси. Появиха се и колажи по тематиката с ликовете на любимките на премиера от гилдията.

Снимка Фейсбук
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР