Политическата партия на Слави Трифонов ще бъде учреден на 5

...
Политическата партия на Слави Трифонов ще бъде учреден на 5
Коментари Харесай

Слави Трифонов не покани журналисти на учредяването на партията си

Политическата партия на Слави Трифонов ще бъде основан на 5 октомври. Събранието е планувано по обяд в зала "Рейнбоу плаза " в столицата. В началото на август хората на Трифонов разгласиха учредителна декларация. Тогава бе оповестено, че самото събитие е планувано за 5 октомври.

Засега към новата групировка липсва каквато и да е гласност. Към момента учредителното заседание не е оповестено като медийно събитие. Екипът на Трифонов не е поканил публицисти, обратно на нормалната процедура.

Както "Банкеръ " писа, след всеобщото неодобрение, което провокира "работното " име на политическия план, водещият реши да смени наименованието-послание. От "Няма такава страна " Трифонов реши да премине към "Промени тази страна ". С такава политическа упоритост влиза той в политическия живот на страната на 5 октомври, което значи, че няма да има опция да се включи в локалните избори на 27 октомври.

Шоуменът приготвя и медиен план, който към момента не е разгласен. През август той отговори във Facebook на догадките и прогнозите, които се вършат към възможното основаване на малкия екран.

"В последното предаване на “Шоуто на Слави” разгласих, че с моя екип ще вършим ефирен план. И защото това не е задоволително, разгласих, че ще осъществявам и политически план.

От тогава до през днешния ден чета всевъзможни неща за себе си и за това какво ще върша. Чух и всевъзможни сюжети за бъдещето си. А това е прелестно. Защото предизвиквам свободата на словото. Какво по-хубаво от това? Може пък да се пооткъснем от това почтено за недемократичните страни 111-о място.

Така че, социолози, политолози, всичколози, вие си пишете, говорете, мислете, пък аз ще направя това, което съм споделил на 31 юли. Ще направя това, което ми разрешава законът и моралът. Пожелавам триумф и на вас, и на себе си “, написа Трифонов.

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР