Политическата криза няма да свърши скоро, прогнозира в интервю за

...
Политическата криза няма да свърши скоро, прогнозира в интервю за
Коментари Харесай

Първан Симеонов: Политическата криза няма да свърши скоро, ротацията е мехлем

Политическата рецесия няма да свърши скоро, предвижда в изявление за Българска национална телевизия политологът Първан Симеонов. 

Той счита, че ротацията, за която се споразумяха ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС е " мас ". " И двете страни по-скоро желаят това да се случи. Вярно е, че след такива записи това наподобява в действителност комплицирано. Този запис е кухненски запис. Гадно и непоносимо е ", разяснява той публикувания от Радостин Василев аудиозапис. 

" Дано записът има просветително значение за хората, които се интересуват от политиката. Западняците съгласуват и армиите с нас. Така се спазаряват нещата. Всяка кухня звучи гадно. Неща, идващи от Радостин Василев, няма да повлияят на демократичните почитатели. В записа чух доста вярна калкулация: може да ни бие с повече, само че няма да вършим дружно 120 и ще би трябвало да се разбираме с още хора. Естествено, че в кухнята ще е грозно и гадно. Представяте ли си по какъв начин в диалога се чува: " Асене, да оставим малко Гешев да бие Борисов ". Те в действителност би трябвало да създадат държавно управление. Ротацията е образец, виждан на доста места в света. За конституционно болшинство Движение за права и свободи са нужни, съгласно мен Борисов ги изигра за държавно управление ", разяснява още Първан Симеонов. 

" Вчера в Политическа партия се говореше за монтирани записи, през днешния ден имам възприятието, че одобряваме всичко като чиста монета. Не чухме някакви съответни възражения ", разяснява от своя страна Петър Чолаков. 

Според него, в случай че Политическа партия бяха изпълнили първичната си поръчка - разграждането на ГЕРБ, е трябвало да оставят Гешев да поработи. " Той има да споделя много нелециприятни неща за господин Борисов. Темата на седмицата е измяната. Политическа партия към гласоподавателите, Радостин Василев. Драмата е цялостна. Бай Ганьо би трябвало да бъде най-доволен, тъй като " всички са маскари ". Платон е споделил, че в политиката притеглят най-недобродетелните хора. Моралът за множеството хора не е толкоз значим, споделя гласа на записа - Кирил Петков. Безспорно би трябвало да има държавно управление, само че по какъв път са тръгнали, когато би трябвало да взимат решения за всички хора? Като си нямате взаимно доверие, е по някакъв метод детинско ", добави още той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР