Политическата кариера на бившата журналистка Елена Йончева може и да

...
Политическата кариера на бившата журналистка Елена Йончева може и да
Коментари Харесай

Елена Йончева пред развод, мъжът й си хвана млада любовница

Политическата кариера на някогашната журналистка Елена Йончева може и да потръгна, само че персоналният й живот търпи сериозна рецесия.

Докато актуалната евродепутатка стяга куфарите за Брюксел, мъжът й Пламен Тодоров върти обич с друга жена! Новата любимка на архитектa е едвам на 27 години и връзката им датира от няколко месеца.

Според чудесно осведомен източник на „ Уикенд”, връзките на Елена и Пламен охладнели още след раждането на сина им Теодор. По това време някогашната половинка на Сергей Станишев реши да гради политическа кариера и се причисли към листата на Българска социалистическа партия в Хасково, а фамилията й остана на назад във времето. 55-годишната Йончева заряза новороденото бебе на непознати грижи и хукна по партийни конгреси.

Говори се, че бащата Пламен също бил зает и нямал време да се занимава с хлапето.

„ Работата му като проектант е обвързвана с доста пътувания в страната и чужбина. Откакто Елена е в Народното събрание, двамата съвсем не се виждат. Детето го отглеждат бабите и няколко бавачки”, издават хора от обкръжението на фамилията.

Точно около една от тези командировки Пламен Тодоров почнал извънбрачната си случка, допълват източниците си. В началото с държанка му го свързвали единствено служебни задължения, само че връзките им се развили бързо. Нещо повече – Пламен бил вдлъбнат до уши по тъмнокосата хубавица, която е с цели 17 лета по-млада от него. Той даже обмислял разлъка с формалната си половинка Елена, само че изчаквал цялата блъсканица към евроизборите да отмине. Дали обаче ще се стигна до дефинитивна раздяла, към момента не е ясно, защото архитектът изпитвал известни съмнения, най-много поради невръстния си наследник.

Доброжелатели към този момент уведомили Йончева, че мъжът й кръшка, само че тя не отдавала кой знае какво значение на слуховете. Сега, когато Елена се готвела да замине за Брюксел, архитектът ставал все по-смел в изявите си с любовницата. С младата дама постоянно си организирали сантиментални почивки, излизали по заведения и не се стараели да се крият.

Пред познати Пламен я представял като колежка, само че множеството му близки към този момент предполагали, че връзката им не е единствено професионална.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР