Политическата действителност предлага неочаквани изненади не само у нас, а

...
Политическата действителност предлага неочаквани изненади не само у нас, а
Коментари Харесай

Президентът, който получи шамар по лицето

Политическата реалност предлага непредвидени изненади освен у нас, а и в страни като Франция да вземем за пример, където един мъж зашлеви пестник на президента Еманюел Макерон. Това се случи по време на среща с представители на ресторантьорския бизнес по отношение на следствията от пандемията в департамента Дром в Югоизточна Франция през вчерашния ден, оповестиха локални медии, представени от CNN.

Френските малките екрани разгласиха видеоклип, разпространяващ се с невероятна скорост в Туитър, на който се вижда по какъв начин мъж със зелена тениска, очила и маска изкрещява:  " Долу Макрония " (A Bas La Macronie) и след това удря Макрон по лицето. " Макрония " е термин, който медиите употребяват, с цел да назоват президентския мандат на Макрон. 

Шамаросването се случва, до момента в който Еманюел Макрон се ръкува с хората през огражденията. 

Охраната на президента реагира неотложно, бързо сваля нападателя на земята и извежда президента на безвредно разстояние. Чуват се крясъци:  " Полиция, полиция! "



Двама души са били задържани за проявата на експанзия. Единият е избран като съизвършител, а другият е самият причинител. 
Кои са нападателите и по какъв начин реагира Макрон?
Двамата задържани французи са 28-годишни. Човекът, който удря шамара се споделя Дамиен Тарел. Той дефинира себе си като анархист, а неговите близки го разказват като доста спокоен, разумен и балансиран човек.

Смята се това е бил дирижиран и плануван акт на експанзия, защото публицисти са интервюира Даниел на инцидентен принцип преди срещата и са отбелязали гневното му държание, както и скандирането " Долу Макрон! "

След случая Еманюел Макрон дефинира станалото като изолиран случай, на който не трябва да се придава прекомерно огромно значение:

" Трябва да погледнем на случилото се обективно, това е изолирано събитие. Не би трябвало да разрешаваме на извънредно нападателни хора да завладяват публичните диспути, те не заслужават това ", сподели президентът пред локален вестник. 

Този пестник няма да промени общественото му държание и той ще продължи да се среща с жители без боязън. Все още обаче не е оповестил дали ще се кандидатира наново на президентските избори във Франция идната година. 

 
Защо френска актриса се съблече на премиите „ Сезар “?
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР