Иранците са в траур, след като президентът Ебрахим Раиси беше

...
Иранците са в траур, след като президентът Ебрахим Раиси беше
Коментари Харесай

Спасителните екипи извличат телата от мястото на катастрофата, където беше убит иранският Раиси

Иранците са в печал, откакто президентът Ебрахим Раиси беше доказан за гибелта в понеделник, когато екипи за търсене и избавяне откриха авариралия му хеликоптер в обгърнат в мъгла западен планински район.

Иранските управляващи за първи път подвигнаха паника в неделя следобяд, когато изгубиха връзка с хеликоптера на Раиси, до момента в който той прелиташе през планинския регион на региона на Джолфа в провинция Източен Азербайджан.

Раиси се срещна по-рано с президента на Азербайджан Илхам Алиев на границата на двете страни, с цел да открие план за язовир.

При пътуването на връщане единствено два от трите хеликоптера в неговия ескорт кацнаха в град Тебриз, което сложи началото на солидна интервенция за търсене и избавяне, като доста непознати държавни управления скоро предложиха помощ.

Вътрешният министър Ахмад Вахиди в началото приказва за „ твърдо приземяване “ и прикани жителите да пренебрегват враждебните задгранични медийни канали и да получават информация „ единствено от държавната телевизи...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР