Политическа партия Продължаваме промяната“ (ПП) осъжда събитията около смъртта на

...
Политическа партия Продължаваме промяната“ (ПП) осъжда събитията около смъртта на
Коментари Харесай

Кирил Петков: Навални спечели, Путин ще загуби

Политическа партия „ Продължаваме промяната “ (ПП) осъжда събитията към гибелта на съветския опозиционен политик Алексей Навални, античовешките ограничения и условия, на които е бил подложен в пандиза в Русия. Това се показва в позиция, изпратена от пресцентъра на партията. Парламентарната група на „ Продължаваме промяната – Демократична България " (ПП-ДБ) ще внесе законопроект за изцяло въвеждане на всички наказания и ограничения против режима на Путин и неговите стопански ползи на българска земя, се споделя в позицията. 

Според Политическа партия гибелта на Навални е опит за показно систематично и целеустремено ликвидиране на свободната воля, на демокрацията и на смелостта да си опозиционер и герой за правдивост.

„ Ние, от „ Продължаваме промяната “, като проевропейска партия, сме изрично срещу репресивните и незаконни дейности на Кремъл против правата на индивида. Ще продължим да се борим за мира и естественото развиване на страната ни като пазиме ползите на България и българските жители и не разрешаваме съветското въздействие у нас да стопира този развой “, означават от Политическа партия. 

„ Путин не схваща, че убивайки Навални не убива духа на свободата, прави го по-силен и несломим, тъй като в този момент Навални стана знак на мощ, на вяра, на независимост, който не може да бъде окован в пандиза, не може да бъде прикрит от хората, който не може да бъде погубен още веднъж. Навални завоюва! Путин ще загуби ", сподели съпредседателят на Политическа партия Кирил Петков. 

Кончината на Алексей Навални надалеч не е краят на битката за свободен и либерален свят, считат от Политическа партия. „ Макар и посмъртно, той ни демонстрира смисъла на борбата, която светът води с режима на Путин, смисълът да поддържаме Украйна, смисълът да се обединим, с цел да победи демокрацията, за свободата, за Украйна, за мира в Европа и в последна сметка за България “, показват от Политическа партия.

Руските управляващи оповестиха през днешния ден, че съветският опозиционер и конкурент номер едно на съветския президент Владимир Путин - Алексей Навални, е умрял на 47-годишна възраст в пандиза в Арктика, където излежаваше 19-годишна присъда. По данни на съветската Федерална работа за осъществяване на наказванията той е умрял през днешния ден след ненадейно прилошаване.

Смъртта на Навални е тъжна вест, която демонстрира за какво е значимо да ценим демокрацията. Това съобщи министър-председателят Николай Денков в обява на Facebook страницата на Министерския съвет. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР