Политичесият сезон не приключи, има неочаквано продължение. Това заяви в

...
Политичесият сезон не приключи, има неочаквано продължение. Това заяви в
Коментари Харесай

Андрей Райчев: Страната е наводнена от неуправляема ситуация

Политичесият сезон не завърши, има ненадейно продължение. Това съобщи в изявление за ''Фокус'' социологът Андрей Райчев във връзка края на политическия сезон.

Той изясни, че в края на сезона са заложени два непредвидени сюжета – приключването на данните от Национална агенция за приходите и африканската чума.

,,Всички чакаха, че успеха на евровота ще докара до усмиряване и ще даде опция на ГЕРБ да направи няколко удара против Българска социалистическа партия свързани с финансирането на партиите, които да затвърдят успеха и да преминат към второ деяние на драмата тази година. Това са локалните избори през октомври'', означи Райчев.

По думите му обаче в края на сезона страната е наводнена от неуправляема обстановка.

,,Така че просто този сезон не завършва. Управляващите ще бъдат принудени да работят и през август. Трупат се неща, които наесен няма по какъв начин да нямат своите последствия. Говоря за чумата и всеобщото неодобрение, изключително в навечерието на кметски избори и второ с извънредно комплицирания и не доста разбираем сюжет за властовата битка, който виждаме в приключването на данните на НАП'', добави още социологът.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР