Полина Спасова – новата жена на футболиста Благой Георгиев, не

...
Полина Спасова – новата жена на футболиста Благой Георгиев, не
Коментари Харесай

Полина на Джизъса: Няма да ставам фолк певица, имам по-сериозни планове

Полина Спасова – новата жена на футболиста Благой Георгиев, не счита да става фолк певица, каквито клюки се появиха преди дни. Прясната младоженка отхвърли пред " Уикенд " неуместните изказвания. „ Не мисля да се занимавам с пеене, още повече да ставам фолк певица. Имам много по-сериозни проекти да се занимавам с бизнес като родителите ми “, отсече тя.

26-годишната госпожица е осведомена с бизнеса на татко си, тъй като постоянно му оказва помощ в хотелиреските каузи. Именно в тази тенденция считала да се развива Спасова, която имала цялостната поддръжка на фамилията си. Брюнетката сега се любува на първите си дни като булка и е доста щастливи с мъжа си Благой Георгиев. Двамата към момента не са отпътували на меден месец, който възнамеряват за края на юли. 

Припомняме, че Поли и Благой станаха брачен партньор и брачна половинка на 25 юни. Сватбата бе в хотела на родителите на булката във Велинград.

Спасова в действителност е ходила на уроци по пеене и се е увличала по музиката, само че това е било в тийнейджърсикте ѝ години. Полина не е пяла даже на сватбата си, каквито клюки също се носеха, само че пък е била непрекъснато на дансинга, издадоха източници на изданието.

Двамата са останали във Велинград и след сватбата, където се любуват на първите си дни като законни съпрузи и са се скрили от светската шумотевица в столицата.

40-годишният футболист от ден на ден страни от медиите и не желае да обявява любовта си, а да я резервира за себе си и най-близките си.

Любовта сред семейство Георгиеви пламнала във фитнеса, където се срещнали и незабавно станали извънредно близки. Малко откакто разбрали, че си харесват, решили да заживеят дружно, само че не в България, а на остров Бали, където Благой паднал на колеле и предложил брак на брюнетката. Оттогава двамата са неразделни и са по 24 часа дружно.

 

 
 
 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР