Поли Недкова и Косьо Филипов отново се оказаха в ролята

...
Поли Недкова и Косьо Филипов отново се оказаха в ролята
Коментари Харесай

bTV пусна нови водещи вместо Сашо и Деси

Поли Недкова и Косьо Филипов още веднъж се оказаха в ролята на съществени водещи на предаването „ Преди обед ” по bTV. Те за повторно заместиха титулярите Деси Стоянова и Сашо Кадиев. Стоянова е с коронавирус и продължава да си стои вкъщи, а повода за отсъствието на Кадиев не е доста ясна. В предните два дни той имаше съществени проблеми с гласа, който изгуби на театралната сцена. Сашо Кадиев заяви също, че през идната седмица отпътува за Съединени американски щати за гастрол пред наши сънародници, само че не се знае дали го няма в ефир поради пътуването.

Във вчерашното предаване Сашо си изпусна нервите и много съществено се скара с един от постоянните си посетители – кинокритикът Деян Статулов. Кадиев беше сърдит, че специалистът му споделил, че преиграва като артист. Заради тонът на водещия, Статулов заплаши в ефир, че ще стане и ще си тръгне от предаването. Дали обаче това е довело до някакви следствие за Сашо Кадиев остава загадка.
външна реклама
Зрителите видяха и още нещо забавно в днешното издание на „ Преди обед ”. Стилистите на предаването очевидно са уверени, че на Косьо Филипов най му отива да носи суитшърт. Както и предния път, когато беше главен водещ, той се появи облечен с блуза с качулка. Филипов изглеждаше прекомерно по домашному, изключително спрямо розовата ефирна рокля на Поли.
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР