Поли Генова разтопи феновете си с очарователно сладки снимки на

...
Поли Генова разтопи феновете си с очарователно сладки снимки на
Коментари Харесай

Поли Генова показа разтапящи снимки на дъщеря си от първия ѝ рожден ден

Поли Генова разтопи почитателите си с очарователно сладки фотоси на дъщеричката си, които тя показа точно на първия ѝ рожден ден през вчерашния ден.

„ Леа на 1 годинкааа. Тя е нашето богатство, нашият най-сладък подарък. Много ТЕ О Б И Ч А М Е, Мама, Папа и Дани “, написа щастливата майка във Facebook профила си. 



Защо е избрала името Леа за наследничката си, певицата за първи път разкри на 35-годишния си рожден ден (10 февруари т.г.), в изявление пред bTV.

„ Етиен Леви ми разказваше за Леа Иванова, тъй като е израснал в нейния дом. Аз тъкмо търсих име за детето. То трябваше да звучи добре и на британски, а и имаше лек напън от другата фамилия, тъй като Даниел е кръстен на майка ми Даниела. Така избрах Леа Катрин, тъй като другата баба от Филипините се споделя Катрин “, показа тогава изпълнителката.

Певицата има още едно дете - Даниел, който се роди през април 2019 година

Поли Генова и сътрудникът ѝ - Джоузеф Шардън, се сгодиха през юли 2021 година По същото това време влюбената двойка даде първото си взаимно изявление в „ Преди обед “ по bTV, в което Поли и холандецът с филипински корени споделиха по какъв начин е пламнала любовта посред им и за какво са решили да отглеждат децата си в България. 



Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР