Полезните свойства на черупката са известни още от древни времена,

...
Полезните свойства на черупката са известни още от древни времена,
Коментари Харесай

Вижте Това, И Вече Никога Няма Да Изхвърлите Черупките От Яйцата! Тази Рецепта Ще Промени Живота Ви!

Полезните свойства на черупката са известни още от антични времена, когато в доста знахарски предписания участвал богатият на калций прахуляк от яйчени черупки написа zajenata.bg.

Изследвания на учени от Съединени американски щати, Канада и Унгария са потвърдили – черупката по своя състав удивително прилича този на човешките зъби и кости. Редовната приложимост на яйчни черупки на прахуляк ще ви помогне да предотвратите появяването на остеопороза и да не помни за болесттите, породени от дефицит на калций.

Както знаем, калцият оказва помощ на тялото да създава нови кафези от костен мозък – това е извънредно значимо за нашето здраве!

Прахът от яйчени черупки: възстановява на кръвно налягане; понижава равнищата на нездравословния холестерол; предотвратява появяването на остеопороза; навременно лекува киселините в стомаха; употребява се за профилактика на рахит и анемия при деца – всичко се дължи на наличието на желязо в черупката на яйцето; отстранява радионуклиди от тялото; употребява се за лекуване на алергия; възстановява обмяната на веществата и понижава естественото тегло; връща хубостта на косата и ноктите; лекува сполучливо акне – черупката съдържа цинк, който оказва удобен резултат върху кожата; лекува хронични болести на вътрешните органи.



КАК съдебна експертиза ПРИГОТВЯ: Използвайте постоянно пресни сурови черупки от яйца. Изпразнете наличието на черупката на яйцето и я изплакнете добре. След това варете в продължение на 5 минути. Изсушете черупките – след 5-6 часа ще бъдат подготвени за приложимост. Отделете тънката ципа отвътре на черупката, след което пригответе праха, като счукате черупките в хаванче допустимо най-ситно. Съхранявайте праха на яйчната черупка на изсъхнало и мрачно място в компактно затворен резервоар.Може да употребявате черупките и на сварени яйца за приемане на прахуляк, само че се счита, че те са по-малко ефикасни от черупката на сурови яйца. Без значение е какво е яйцето – бяло или кафяво.

За яйчения прахуляк се употребяват кокоши и пъдпъдъчи яйца. Гъши и пачи не се предлагат за приложимост – върху черупката им постоянно се откриват причинителите на салмонелоза и други инфекции.



На децата от години се предлага да вземат щипка прахуляк от яйчени черупки на ден за възстановяване на растежа и попречване на дефицита на калций. Постепенно дозата може да бъде увеличена – към 7-годишна възраст на детето може да се предлага 0.5 ч.л. яйчени черупки дневно.

За деца и възрастни над 14-годишна възраст са задоволителни 1-2 супени лъжици прахуляк дневно, с цел да получат дневната си доза калций. Много потребна е примес от лимонен сок и яйчена черупка на прахуляк – облекчава признаците на диатеза и алергии при деца и възрастни.

Яйченият прахуляк е извънредно добър метод да се отървете от проблеми с щитовидната жлеза, да лекувате гастрит и да пречистите кръвта си!

Побързайте, извънредно е елементарно, а изгодите ще забележите сами след напълно малко време!
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР