Полетите Варна - Лондон няма да се извършват, Wizz Air

...
Полетите Варна - Лондон няма да се извършват, Wizz Air
Коментари Харесай

Полетите Варна - Лондон няма да се извършват

Полетите Варна - Лондон няма да се правят, Wizz Air ще бъдат известени, че няма да могат да правят тези полети. Това сподели ген. Мутафчийски по време на брифинга на Кризисния щаб.

Напомняме, че кметът Иван Портних изпрати писмо до Националния щаб за прекъсване на полетите сред Варна и Лондон. Повод за реакцията бе публично известие, че се възобновяват полетите на самолетна компания Wizz Air сред Варна и Лондон от 16-ти април 2020 година Те ще бъдат осъществявани регулярно три пъти седмично - във вторник, четвъртък и събота.

Полетите от Летище Варна до Лондон и назад на самолетна компания Wizz Air да бъдат прекратени до края на изключителното състояние, за запазване живота и здравето на жителите. Това се споделя в писмо до ръководителя на Националния действен щаб генерал-майор Венцислав Мутафчийски, изпратено от кмета на Варна Иван Портних. Позицията му е подкрепена от управленията на Български лекарски съюз - Варна, МБАЛ „ Св. Анна “, ВМА –МБАЛ - Варна (Военноморска болница), УМБАЛ „ Св. Марина “, Медицинския университет „ Проф. Д-р Параскев Стоянов “, РЗИ - Варна, от регионалния и от общинския спешен щаб.

„ В изискванията на карантина и въведените навременни ограничения от Националния действен щаб, през днешния ден Варна е съхранена като град, в който болестта е лимитирана и няма смъртни случаи. Причината е, че хиляди жители, макар компликациите, извършват съзнателно условията за обществена изолираност, дезинфекции, ограничение на контактите. Мотивирани сме да продължим да бъдем виновни - към себе си и околните си, само че за задачата е значимо да няма спомагателен риск от импортирана болест “, се споделя в писмото на кмета Иван Портних. /chernomore.bg/
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР