Полети до 8 дестинации тръгват от летищата в Пловдив, Варна

...
Полети до 8 дестинации тръгват от летищата в Пловдив, Варна
Коментари Харесай

Полети до 8 дестинации тръгват от летище Бургас, Пловдив и Варна

Полети до 8 дестинации потеглят от летищата в Пловдив, Варна и Бургас в края на август. Това разгласи за TravelNews Мартина Найденова, маркетинг управител на туроператора " Абакс “, който провежда чартърите с българската самолетна компания European Air Charter. 

Те ще се извършват за първи път от трите летища до Анталия, Бодрум, Мармарис, Кушадасъ и Кападокия в Турция. Другите 3 дестинации са Хургада, Шарм ел Шейх и Кайро в Египет. Полетите потеглят на 29 август от Бургас, на 31 август от Пловдив и на 3 септември от Варна и ще продължат до края на октомври.

В разгара на отпускарския сезон всеки се чуди къде тъкмо да прекара лятната си почивка. Мартина Найденова показа: " Двете най-популярните дестинации са Турция и Египет. И двете страни оферират извънредно преференциални all inclusive пакети. Подобни места са изключително подобаващи за деца, защото са обезопасени. Но и хората, които желаят да се отдадат на цялостен релакс също избират подобен вид пътешестване “.

Турската ривиера е извънредно подобаваща за плуване, морски спортове и други водни занимания. Дестинацията е съвършена за фамилии с деца, които желаят плитки и безвредни води, както и за младежи, които избират по-екстремните прекарвания. Турция предлага всичко! Едно от най-големите преимущества също по този начин са доста ниските цени, по отношение на други европейски дестинации, като да вземем за пример Гърция или Испания.

Например цените за 7-дневна All Inclusive отмора с под наем полет стартират от 766 лева на човек и включват самолетен билет до определената дестинация в Турция, летищни такси, регистриран багаж 20 кг и 5 кг ръчен багаж, 7 нощувки на база All Inclusive в хотел по желание на клиента, чадъри, шезлонги, матраци, кърпи на басейна и трансфер летище – хотел – летище.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР