Пола тип молив, сако с широки рамене, дълбоко деколте и

...
Пола тип молив, сако с широки рамене, дълбоко деколте и
Коментари Харесай

„Сен Лоран“ връща на мода костюма с пола

Пола вид молив, сако с необятни плещи, надълбоко деколте и високи токчета: " Сен Лоран " прави по този начин, че костюмът с пола - един позабравен отбор, още веднъж да наподобява сексапилен в сбирка, показана на Седмицата на модата в Париж , оповестяват международните информационни организации. 

Дизайнерът на стилната къща Антони Вакарело изпрати на подиума, осветлен от полилеи, стройни модели с " безкрайни " крайници. Те дефилираха със слънчеви очила пред седналата на първия ред " папеса на модата " Ана Уинтур, която също постави своите, когато ревюто стартира. 

Черно, тъмносиньо на тънки райета: цветовете са типичен , само че дързостта на костюма с пола, тази водеща визия на сбирката за сезона есен-зима 2023, идва от кройката на сакото и контраста със свободно падащите или транспарантни детайли, които вървят с него.
Полата може да се съчетава с блузи с панделка , спускаща се по гърба като шлейф, или с транспарантни топове в физически цвят. Тартановите десени могат да се носят върху поли или палта и сака с XXL плещи.

Друг детайл, обичайно свързван с мъжкия дрешник: каре, обгръщащо горната част на тялото, красиво драпирано и закрепено с солидни златни бижута.

" Жената на " Сен Лоран " излага тялото си на показ, в случай че пожелае, и го скрива, в случай че изиска ", показва белгийският дизайнер Антони Вакарело в бележките си към дефилето.

Във вечерните визии полата може да бъде сменена с тъничък кашмирен панталон: модерността на тоалета е немислима без удобството.
Малките черни рокли с гол тил са с изчистени линии и, сходно на полите, са с дължина над коляното.

Декорът на дефилето е въодушевен от балната зала на хотел " Интерконтинентал ", където " Сен Лоран " показва сбирките си висша мода сред 1975 и 2001 година

Полилеите, символизиращи разкоша на декора от това време, в този момент са сложени в черна кутия, която приютява ревюто, с аспект към Айфеловата кула, където стилната къща обичайно показва дефилетата си.

" Невероятна, мощна и извънредно женствена сбирка - никой не се майтапи с тази жена на " Сен Лоран ", споделя Саймън Лонгланд, шеф на фешън шеф покупки в " Хародс ".

" Колекцията наподобява като че ли е взета от персоналния списък от 80-те години на предишния век на самия Ив, само че в ръцете на Антони тя става негова лична и изцяло съвременна ", продължава той, като чака отклика й измежду клиентките на фамозния магазин в Лондон.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР