Пол Яфе /Paul Yaffe/, визионер за персонализирани мотоциклети, вдигна летвата

...
Пол Яфе /Paul Yaffe/, визионер за персонализирани мотоциклети, вдигна летвата
Коментари Харесай

Уникална преработка на BMW R 18

Пол Яфе /Paul Yaffe/, визионер за персонализирани мотоциклети, подвигна летвата още един път с разкриването на последния си шедьовър, извънредно превръщане на BMW R 18 Transcontinental. Съчетавайки класическата хармония на хот-рода с неповторимата същина на BMW, този план е доказателство за отличните достижения на Яфе като дизайнер. От 1991 година той е прочут в света на персонализираните машини като един от най-хубавите основатели на моторизирани шедьоври.

Започвайки с основаването на American Legend Motorcycle Company, която по-късно става Bagger Nation, той получава оценки като три награди " Най-красив мотоциклет в света ". Сега Пол Яфе разкрива най-новия си шедьовър - неповторима преработка, основана на BMW R 18 Transcontinental, която би трябвало да дебютира на ревюто MBE във Верона, Италия. Когато процесът на възобновяване стартира той желае да построи огромна машина, каквато никой не е виждал до момента.

От решаващо значение за плана е запазването на допустимо най-вече истински съставни елементи на BMW. Пол желае персонализираните му машини да останат достоверни BMW и в това време би трябвало да са разнообразни от съществуващата продуктова линия. Машината има 26 х 5,5-инчово предно колело, изрязано от 400-килограмов блок от здрав алуминий, в който се побира ръчно направена предна гума с широчина 180 мм. Рамката трябваше да се опъне и наклони, с цел да побере новото предно колело.

Екипът създаде няколко неповторими съставния елемент и модифицира съществуващите R 18 детайли. Предният железен калник е изработен от нула. Оригиналният обтекател R 18 беше нарязан на няколко елементи и пренареден, с цел да се контролира позицията на фаровете и да се реализира равномерен преход към новото предно колело. За да се затвори празнината сред обтекателя и резервоара за гориво, е създаден неповторим спойлер, който ловко прикрива радиатора.

В допълнение, персонализирано кормило Yaffe Monkey добавя цялостния дизайн. След като е избрал безконечното надълбоко гланцово черно за боята, екипът насочва вниманието си към това да направи боята допустимо най-перфектна. Когато с цвета се приключва, се осъзнава нуждата от контрастност и се избира типичен охра тъмночервен интериор.

„ Изкуството е да намериш идеалния баланс, като номерът е да не прекалявате “, споделя Пол Яфе. Guys Upholstery проектира модерното седло и подпора на таблото, среща се и подобаващ цвят за предните спирачни апарати. Наистина се е получило забавна и грандиозна машина с емблемата на синьо-белия пропелер...
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР