Пол Погба е под въпрос за мача на Манчестър Юнайтед

...
Пол Погба е под въпрос за мача на Манчестър Юнайтед
Коментари Харесай

Големи грижи за Солскяер: Без Погба, Марсиал и Рашфорд срещу Арсенал?

Пол Погба е под въпрос за мача на Манчестър Юнайтед в седмия кръг от Висшата лига против Арсенал в понеделник, до момента в който Маркъс Рашфорд и Антони Марсиал няма да играят против „ артилеристите”. Погба, който се завърна в стартовия състав на „ алените дяволи” при успеха след дузпи над Рочдейл за Купата на Лигата, е получил контузия в мача против третодивизионния отбор на своя гален.

Манчестър Юнайтед приема Арсенал идния понеделник, 30-и септември, от 22:00 часа на "Олд Трафорд ". Може да гледате срещата онлайн по DIEMA SPORT 2, както и онлайн на PLAY DIEMA XTRA, а GONG.BG ще обърне особено внимание на срещата с богато видеосъдържание.

Марсиал пък е навън от игра, откак Юнайтед загуби от Кристъл Палас с 1:2 в края на предишния месец, до момента в който Рашфорд лекува проблем в адукторите си от последния мач – загуба от Уест Хем с 0:2.

„ Погба приключи мача и получи удар в своя гален, който е доста навехнат. Най-добре за него бе да не тренира през днешния ден и е под въпрос за Арсенал. Това е нещо, което мога да ви кажа”, показа Оле Гунар Солскяер пред медиите. „ Не бих заложил живота си на обстоятелството, че Рашфорд и Марсиал ще са здрави, само че това е част от живота и би трябвало да се оправим с това”, разяснява още норвежецът.

 Антони Марсиал
източник: Gulliver/GettyImages
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР