Пол Манафорт, шефът на предизборния щаб на Тръмп, може да

...
Пол Манафорт, шефът на предизборния щаб на Тръмп, може да
Коментари Харесай

19 години затвор заплашват шефа на предизборния щаб на Тръмп

Пол Манафорт, шефът на предизборния щаб на Тръмп, може да лежи над 19 година в пандиза. Това е настояването на американският специфичен прокурор, който води следствието за хипотетична интервенция на Русия в президентските избори в Съединени американски щати през 2016 година
Американският специфичен прокурор Робърт Мюлър, който води следствието за хипотетична интервенция на Русия в президентските избори в Съединени американски щати през 2016 година, изиска минимум 19 и половина години затвор за някогашния началник на предизборния щаб на Доналд Тръмп Пол Манафорт, оповестяват ветовните организации, написа Сега.

През август жури в щата Вирджиния повдигна на 69-годишния Манафорт обвинявания за осем финансови закононарушения, в това число банкови и данъчни измами. Американският специфичен прокурор изиска сред 19 и половина години и 24 и половина години затвор за някогашния началник на предизборния щаб на президента.

" В последна сметка, Манафорт е работил повече от едно десетилетие все едно е над закона и е лишил федералното държавно управление и разнообразни финансови институции от милиони долари ", написа офисът на Мюлър в 26-странична рекомендация за присъдата.

Политическият съветник и лобист, който оглавяваше предизборния щаб на Тръмп в продължение на два месеца, бе първият човек, на който специфичният прокурор повдигна обвинявания. По-рано тази седмица федерален арбитър разгласи, че Манафорт съзнателно е лъгал ФБР и правосъдното жури. Присъдата против някогашния началник на предизборната акция на Тръмп ще бъде произнесена на 13 март.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР