Покушението срещу мен е атентат срещу държавата и нейното функциониране.

...
Покушението срещу мен е атентат срещу държавата и нейното функциониране.
Коментари Харесай

Гешев: Зад атентата срещу мен могат да стоят интересите на руската държава

" Покушението против мен е атентат против страната и нейното действие. А също и против правилата на демократичното общество и върховенството на закона. Това се надявам да е началото на края на превзетата страна и олигархично-политическата мафия. Ще желая отказ на част от членовете на Висш съдебен съвет, които може би вземат участие в покушението против правосъдната власт ".Това съобщи на брифинг основният прокурор Иван Гешев.

„ От предишния понеделник търпеливо изчаквах по няколко аргументи. Аз съм българин, мъж и магистрат и когато кажа нещо аз държа на думата си и като правист мога да го потвърдя. Спазвам Конституцията и законите на страната, това е призванието на всеки един магистрат. Затова търпеливо изчаках да дам сведения по законовред “, сподели Гешев.

" Дадох пояснение пред наблюдаващ прокурор в СГП в хода на инспекция по сигнал подаден от лицето Борислав Сарафов против мен. Подозирам, че е правилно, че вълната от сигнали на това лице са оповестени в началото в медиите. Това е единствено за сметка на морала на тези хора. Това, което ще кажа през днешния ден е продължение и по-подробно изясняване на обстановката, която Екологичен потенциал разказа като нападение против върховенството на закона.

Той напомни, че е декларирал в Украйна, че при положение, че Путин пристигна в България, ние би трябвало да осъществим интернационалните си задължения. Не инцидентно загатвам това, тъй като зад атентата против мен могат да стоят ползите на съветската страна. Срещу мен бяха и отправени закани от съветска хакерска група по-рано, напомни още Гешев.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР