Покрусени от мъка и болка родители споделиха много интимен момент

Покрусени от мъка и болка родители споделиха много интимен момент ...

От тези СНИМКИ ще ви се скъса сърцето! Родители запечатаха последния миг на умиращото си детенце.



Покрусени от мъка и болка родители споделиха много интимен момент - снимка, запечатала последните мигове на умиращата им дъщеричка Зоуи. Детето било покосено от рядък, мозъчен тумор. 



Макар и да ставало въпрос за много болезнен момент, майката се решила все пак да сподели снимката на профила си във Фейсбук. Така тя се надявала, че ще може да даде надежда и на други, които се борят с тази рядка болест. Сърцераздирателната снимка моментално обиколила света и била споделяна хиляди пъти.



Когато лекарите диагностицирали Зоуи, тя била едва на три годинки. Диагнозата била ужасяваща - вътрешночерепен тумор, който не можел да се оперира. Десетки роднини и приятели подкрепили семейството на момиченцето, а във Фейсбук била сформирана и групата "Zoey's Fight" - Борбата на Зоуи, където споделяли информация от лечението на смелото момиченце.



Там било публикувано и тъжното съобщение за смъртта на малката Зоуи, която си отишла на 4 юли. Два дни по-късно майката на детето решила и да сподели тъжната снимка. 

"Зоуи ще бъде споделяна със света. Нейните любов и светлина бяха толкова много и ние ще продължим да споделяме това с останалите", написала майката към снимката.

Превод БЛИЦ

Източник: blitz.bg