Покрусен от скръб човек се е обърнал за съвет дали

...
Покрусен от скръб човек се е обърнал за съвет дали
Коментари Харесай

`Пропуснах партито за рождения ден на свекървата, за да отида на погребението на приятел - тя казва, че съм егоист`

Покрусен от тъга човек се е обърнал за съвет дали е сбъркал или да не изберат да отидат на погребението на непосредствен другар, умрял в автомобилна злополука дружно с жена си и децата си, вместо рожден ден на родственик. Мъжът, който разгласява в Reddit, сподели, че тъща му е провела празненство за рожден ден за себе си и тя е доста разчувствана от това.

Но той описа по какъв начин, когато избрал да отиде на погребението, освен се скарал с тъщата си, само че и със брачната половинка си, която взела страната на майка си. Съпругата му беше ядосана, че той пропусна празненството и че пропиля цената от £120 на място за празненството за рождения ден. Той сподели на други плакати, че брачната половинка му също го е предизвестила, че би трябвало да даде приоритет на фамилията си пред непознати.

Той сподели: „ Щях да участвам както на погребението, по този начин и на празненството, само че и двете събития бяха с разстояние от два до три часа разстояние с кола и не бях в въодушевление да се веселя поради новините, които чух. Страната на жена ми цялото...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР