Покрай великденските празници пропускателният режим на КПП-тата в областните центрове

...
Покрай великденските празници пропускателният режим на КПП-тата в областните центрове
Коментари Харесай

Затягат режима на КПП-тата по време на празниците


Покрай великденските празници пропускателният режим на КПП-тата в регионалните центрове ще бъде затегнат. Това стана ясно от думите на началника на оперативния щаб ген. Веницслав Мутафчийски. Той посочи, че ще бъдат връщани всички пътуващи, които нямат основателна причина да пътуват. Коментарът му бе във връзка наближаващите почивни дни около Великден и фактът, че една от главните аргументи за пропускане през КПП-тата, е работа. Мутафчийски добави, че постоянно се разискват тези въпроси с вътрешния министър и с основния секретар на Министерство на вътрешните работи.

Началникът на щаба сподели също, че са засилени ограниченията за сигурност в два столични региона – Филиповци и Факултета. Там служителите на реда наблюдават за събиране на групи и излизане от квартала, ще се извърши и тестване на популацията в двата региона, тъй като там са открити огнища на ковид.

Ген. Мутафчийски още един път прикани хората да не излизат на групи, да не употребяват празниците, с цел да посещават близки и родственици, тъй като „ това би ни основало проблем “.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР