Покойният капитан на Фиорентина и национал на Италия Давиде Астори

...
Покойният капитан на Фиорентина и национал на Италия Давиде Астори
Коментари Харесай

Покойният капитан на Фиорентина Давиде Астори ще остане във FIFA 18

Покойният капитан на Фиорентина и национал на Италия Давиде Астори ще продължи да бъде разполагаем като състезател във FIFA 18 , удостовери ЕА.

Нарочно известие посреща геймърите, които влизат през днешния ден в известната футболна симулация. В него се споделя, че по искане на клубния тим на Астори, ЕА няма да го вади от играта.

Това обаче не се отнася за FIFA Ultimate Team , откъдето ще бъде отстранено всичко, обвързвано с футболиста. След гибелта му, нагли геймъри взеха решение да продават неговата виртуална FUT карта на безбожни цени, с цел да се възползват от случая. ЕА обаче поставя завършек на това.

31-годишният капитан на Фиорентина и италиански национал Астори умря на 4 март от инфаркт в хотелската си стая. Редица международни фубтолни звезди и звезди отадоха респект на юношата на Милан, който с изключение на за Фиорентина игра още за отборите на Кремонезе, Рома и Каляри.

На погребението му участваха някогашни и сегашни звезди на футбола в Италия като Джанлуиджи Будон, Даниеле де Роси, Джорджо Киелини, Филипо Индзаги, Хавиер Санети, именитият арбитър Пиер Луиджи Колина, Масимилиано Алегри и доста други.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР