Покъртителна чалга балада изпял върху гроб в пловдивското село Трилистинк

...
Покъртителна чалга балада изпял върху гроб в пловдивското село Трилистинк
Коментари Харесай

Хлапак пропя чалга върху гроб, за да впечатли любима

Покъртителна чалга балада изпял върху гроб в пловдивското село Трилистинк 16-годишният Иван Димитров, като хвърлял кръстове, а негов другар го снимал.
Клипът с трагичното осъществяване бил качен в тик-ток, с цел да може младежът да впечатли обичаната си и да й покаже, че ще легне в гроба, в случай че тя го изостави. Нямал обаче необикновен шанс, тъй като видеото била снимано върху гробното място на комшия на кмета, и историята стигнала до органите на реда. 
Историята излезе нескрито от дело в Пловдивския областен съд, по което Димитров е упрекнат в безчинство. Оскверняването на гроба се е случило на неустановена дата от 1 до 17 юни 2021 година Тогава Димитров е бил към момента малолетен.
Днес той не се яви в съда и процесът протече задочно. Съдия Десислава Порязова постанови, че ще го освободи от наказателна отговорност. И прокуратурата, и отбраната желаеха като наказване публично неодобрение. То беше одобрено от съдията, а осъществяването ще бъде прочитане на решението в кметството на Трилистник.
" Това е една неосъзната глупашка постъпка ", разяснява юристът на младежа Тодор Аврамов.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР