Пожизнен мандат за Владимир Путин, освобождаване от наказателно преследване, ваксината

...
Пожизнен мандат за Владимир Путин, освобождаване от наказателно преследване, ваксината
Коментари Харесай

Светът през 2020 година: Русия - Путин завинаги в гащите на Навални

Пожизнен мандат за Владимир Путин, освобождение от наказателно гонене, имунизацията " Спутник V " и гащите на Навални ... Така наподобява 2020 година за Русия. 
Безспорно най-запомнящото се събитие, обвързвано с Русия е следствието, което самичък направи опозиционният водач . Самият той претърпя опит за ликвидиране, откакто беше токсичен на 19 август. Светкавичната интервенция на водачите, които приземиха самолета в Омск, в който Навални за Томск и в който му прилоша и съответната интервенция на медиците го избавиха от гибел. Навални изпадна в , а първичната версия от неговите поддръжници беше, че отровата, от която е потърпевш, е била в чая му, защото преди полета той е пил чай.
Първи на случая реагираха немският канцлер и френският президент Еманюел Макрон.
На 22 август след невиждана интернационална интервенция той беше в немската . На 24 август изрази подозрение, че опозиционерът е бил токсичен, а по-късно от немската клиника Charite потвърдиха тези подозрения. Ангела Меркел реагира с настояването отровителите на Навални да бъдат подведени под , а Франция съобщи, че против него е било осъществено . В изказване от 25 август съветските управляващи обявиха, че никой не следи , няма заплаха за него, както и че Кремъл не вижда сега причина да стартира престъпно на обстановката. В същия ден външните министри на държавите-членки на Европейски Съюз организираха среща, на която висшият представител на Европейски Съюз по въпросите на външните работи и политиката на сигурност съобщи, че Европейски Съюз осъжда това, което " наподобява като нападение против Навални ". Ответната реакция на Русия беше да стартира за външна интервенция в покушението против Навални. По-късно от Кремъл споделиха, че не виждат причина случая с опозиционния водач да се трансформира в причина за в връзките сред и Запада. На 27 август съветската страна още веднъж сподели, че не вижда данни за закононарушение, както и учредения за възбуждане на за случая с Алексей Навални. Съвсем скоро се появиха съпоставения сред случаите на Навални и Скрипал (по какво си наподобяват може да видите в
На 2 септември управляващите в Германия оповестиха, че Алексей Навални е бил токсичен с " ". Последва изключителна среща на посланиците на и за първи път се заприказва за против Русия поради случилото се. анулира министерски срещи с Русия, а от партията на Меркел обявиха, че не желаят съветската страна да има достъп до на Навални. на съветското външно министерство беше изявлението на съветския външен министър Сергей Лавров, че " западните ни сътрудници минаха всички граници в тази ситуация " Навални ".
На 16 септември удостовери, че отровното вещество, употребявано против съветския опозиционер, е " Новичок ". На 21 септември Русия съобщи, че желае да Навални, а в същия ден Върховният съд на страната партията му " Русия на бъдещето. " По-късно, на 24 септември съветските управляващи жилището на Алексей Навални и запорираха сметките му. На 28 септември стартира следствие по случая " Навални ", а на 1 октомври съветският опозиционен водач съобщи, че е виновен за отравянето му. На 7 октомври Германия и Франция желаеха Европейски Съюз да наложи против Русия и на 14 октомври те станаха факт. са възбрана за издаване на визи и заледяване на имуществото на територията на Европейски Съюз. Руският министър на външните работи съобщи, че Москва ще отговори
В средата на декември Bellingcat, Der Spiegel и CNN имената на тримата чиновници на ФСБ, които са следили първо до Новосибирск, а по-късно до Томск, където опозиционният политик беше токсичен с " Новичок ".
Публикацията в проверяващия уебсайт Bellingcat, в която за първи път са изброени имената на хипотетичните причинители на против съветския опозиционер Алексей Навални, провокира сериозен резонанс в международните медии. А тя е единствено част от абсурда - в специфичен видеоклип с дължина от малко над 50 минути, самият Навални приказва за това и филмът стартира с бруталните реплики, че знае кой е желал да го убие, знае кои са физическите причинители, знае същинските им имена, знае и подправените им имена - до момента в който демонстрира фотоси на осем мъже. И прибавя, че това е " секретна група убийци от ФСБ ". Навални непосредствено декларира, че знае и за какво съветският президент Владимир Путин е изискал да го убие. Той категорично показва Bellingcat като изданието, разкрило всичко и дава името на българския публицист като главен мотор на журналистическото следствие. Вижте детайлности в  

Кулминацията на проблема настъпи на 21 декември, когато Алексей Навални разгласява видео, в което беседва с един от причинителите на покушението против него. Опозиционерът съумя да подлъже сътрудника на съветските секрети служби Константин Борисович Кудрявцев да разкрие детайлности за отравянето си и мястото, където е била поставена отровата - бельото му! Вижте всички детайлности в .

На 23 декември немски лекари разгласиха за отравянето на Навални с " Новичок ".

В цялата невероятна история място откри и едно , което Алексей Навални посвети на брачната половинка си Юлия. 
Референдум за конституционни промени
В първите дни на 2020 година съветският президент Владимир Путин показа своите оферти за смяна в . Неговите съществени планове бяха:
1. Да се ограничи целта на интернационалното право.
2. Да се промени процедурата по назначение на съветското държавно управление. Министър-председателят, вицепремиерите и министрите ще бъдат назначавани от Народното събрание.
3. Да се промени процедурата по назначението на ръководителите на силовите ведомства. Те ще бъдат назначавани от президента след консултация със Съвета на федерациите.
4. Да се промени ситуацията за възбрана на еднакъв човек да заема поста на президента повече от два следващи мандата.
5. Да се вдигне цензът на уседналост за президента на Русия от 10 на 25 години.
6. Да се забрани непознатото поданство и местоживеене за съдии, депутати, сенатори, ръководители на държавното управление и министри и други началници на федерални институции.
7. Тази възбрана да се втвърди за президента - той не би трябвало да има задгранично поданство освен сега на избиране, само че и в предишното.
8. Държавният съвет да се трансформира в парламентарен орган.
9. Да се даде право на Съвета на федерациите да освобождава от служба съдии от Конституционния и Върховния съд. Такива оставки ще инициира президентът на Русия за действия, накърняващи достойнството и достолепието.
10. Да се даде право на Конституционния съд да ревизира конституционността на федералните законите до подписването им от президента. Такива инспекции ще инициира президентът.
11. Да се вкара наложителна индексация на пенсиите и норма за най-малък размер на възнаграждение на труда, приравнени към прага на бедността.
Руският президент провежда , на който жителите да изразят поддръжката си. Най-големият ремонт на конституцията на Русия от 1993 година насам включва текстове, насърчаващи патриотичното обучение, възбраната за еднополовите бракове и прибавя категорично споменаване на Бог - всичко това е в сходство с възходящия културен консерватизъм на ръководството на Владимир Путин.
завърши на 1 юли. С преброени 100% от гласовете, ЦИК на Русия съобщи, че 77,92% от гласоподавателите са подкрепили промените, а изборната интензивност е била към 65%. в референдума беше поощрено с с награди, даващи късмет гласуващите да завоюват всичко - от ваучери за извършване на покупки до кола или апартамент. Опозиционните водачи отхвърлиха целия развой като фарс, траял цяла седмица без подобаващ мониторинг или самостоятелен надзор. Гласуването ще разчисти пътя на Владимир Путин да остане на власт до 2036 година, в случай че реши. По този метод по собствен облик и сходство.
На 22 декември съветският президент , който дава право на някогашни президенти на страната да стават пожизнени сенатори (членове на Съвета на федерацията - горната камара на съветския парламент), откакто изоставен поста си. Според влезлия в действие закон президентът ще може персонално да назначава до 30 сенатори в Съвета на федерацията, от които не повече от седем - пожизнено, а останалите - с 6-годишен мандат (единствените живи президенти на Русия все още са Владимир Путин и Дмитрий Медведев - бел. ред). Бившият президент също може да стане доживотен сенатор след отдръпването си при приключването на мандата му или предварително, в случай че самичък пожелае. Според различен към този момент признат, само че още неподписан от президента закон, някогашните президенти ще получават от правосъдно гонене за каквито и да е нарушавания през целия им живот, а освен до момента в който са били на най-високия държавен пост.
Русия - отличник в основаването на ваксина против ковид

В разгара на пандемията от Русия разгласи сполучливото създаване на ваксина против болестта. Така страната стана първата, произвела ваксина против COVID-19. На 17 юни беше оповестено, че върху две форми на ваксина против COVID-19, създадени от Националния проучвателен център по епидемиология и микробиология " Гамалея " към здравното министерство на страната.
На 11 август Москва назова новата си против ковид по прилика с първия неестествен сателит на Земята. Руският президент не пропусна да означи, че Русия първа е основала против COVID-19.
" Знам, че работи много дейно, образува постоянен имунитет и, дублирам, е минала всички нужни инспекции ", добави съветският водач. Руският президент заяви, че една от дъщерите му е тествала на себе си първата против ковид и се усеща добре. По думите му след първата инжекция температурата на щерка му е била 38 градуса, на другия ден - малко над 37. След втората инжекция " температурата също малко се покачила и след това всичко изчезнало ". Достигнати били високи равнища на антитела. Ваксината образува и постоянен клетъчен имунитет, посочи той. 
Въпреки уверенията на съветските управляващи за сигурността на " Спутник V ", западните експерти показаха своите подозрения. Според учените била тествана едвам върху 80 души. Повече за техните терзания може да видите в   На 18 август беше пусната първата партида от съветската .   Междувременно реакцията на Запада не закъсня и на 26 август добави два проучвателен института на съветското министерство на защитата към листата със наказания. На 30 ноември разгласи, че съветската ваксина няма да се популяризира в Европейски Съюз. Изявлението беше направено, откакто разгласи, че ще позволи на съветската ваксина в страната. По-рано доверието си към съветската ваксина против ковид разгласи и сръбският президент   и добави, че страната му може да се включи в ѝ.
На 21 септември стана ясно, че Русия е сключила предварителни съглашения за доставка на своята против COVID-19 за повече от 10 страни в Азия, Южна Америка и Близкия изток. Тези контракти може да обезпечат на Москва скъпи стопански и политически лостове в интернационален проект, разяснява американското издание The Wall Street Journal.
На 11 ноември беше оповестено, че " Спутник V " има 92% успеваемост. На 5 декември стартира и в Москва. Засега, обаче, към момента не се е ваксинирал с нея, само че има намерение да го направи.
Медиите разпространиха едно доста значимо , обвързвано с съветската ваксина - в деня на имунизацията против зараза не би трябвало да се използва алкохол, защото е допустимо да се отслаби имунитетът и резултата от имунизацията, предизвести основният експерт по наркология на Министерството на здравеопазването на Руската федерация Евгений Брун.
В началото на декември Русия съзря и , ориентирана към имунизацията ѝ. " Срещу съветската ваксина срещу се води осведомителна акция, която се финансира от чужбина ", съобщи формалният представител на съветското министерство на защитата генерал-майор Игор Конашенков. В същия ден заяви, че търси доброволци над 18 години за опити с комбинирана ваксина от нейното произвеждане в съдействие с Оксфордсия университет и съветската ваксина на Изследователския институт " Гамалея " в Москва. Целта на плана е да се ревизира дали сходна композиция може да усъвършенства имунния отговор и защитната против вируса. И двете ваксини са векторни - с отслабен вирус от животни против друга болест, само че изменен белтък за отбрана от S-протеина на ковид.
На 17 декември бе обявено, че са почнали тестванията на против новия ковид " Епиваккорона ", основана от центъра " Вектор ". Очаква се тестванията да приключат през януари, 2021 година.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР