Пожар с огромни щети в стопанство в Петрич. Според потърпевшите

...
Пожар с огромни щети в стопанство в Петрич. Според потърпевшите
Коментари Харесай

Нещо ужасно се случи на украинци в Петрич. Кой го направи?

Пожар с големи вреди в стопанство в Петрич. Според пострадалите става дума за тенденциозен палеж. Унищожен е хамбар, в който се съхранявала храната на стотици животни за зимата. На мястото са открити туби от бензин. Земеделците са украинци, които от дълго време живеят в града, заяви Нова телевизия.

„ Изгоряха комбайни, балировачки, трактори, както и храната за нашите животни. Имаше към 1500 кръгли бали по 450 кг люцерна и 3000 дребни бали. Животните ни останаха без храна за зимата. Само тя коства над половин милион лв. ”, изясни Павел.
-->
На камери се виждат силуети на хора, които излизат от фермата. „ Не мога да схвана какъв човек би трябвало да си, с цел да посегнеш на животни, които сами не могат да набират храната си. Как е допустимо през 21 век да се случват такива неща ”, допълват пострадалите.

Земеделците изясняват, че нямат спор с никого. Категорични са, че няма да се откажат и не престават напред. „ Няма да ни изгонят! Ще работим още повече ”, безапелационен е Павел. Потърпевшите имат към 200 крави и толкоз биволи. Животновъди към този момент се отзовават, с цел да оказват помощ с храна.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР