Пожар е избухнал в катедралата "Нотр Дам" в Париж СНИМКИ

...
Пожар е избухнал в катедралата "Нотр Дам" в Париж СНИМКИ
Коментари Харесай

НА ЖИВО! Рухна кулата на Парижката Света Богородица!

Пожар е избухнал в катедралата "Нотр Дам " в Париж СНИМКИ Трагедия: "Нотр Дам " се разпада! Гледайте НА ЖИВО Туск: "Нотр Дам " е катедралата на цяла Европа НА ЖИВО: Рухна и втората кула на "Нотр Дам "

Кулата на горящата катедрала " Парижката Света Богородица " е рухнала, оповестяват международните медии. Носещите структури също са обгърнати в пламъци, предава BFMTV.

Към горящата катедрала прииждат нови и нови пожарни коли, само че гасенето е извънредно мъчно.

Пожарникарите не могат да се приближат до горящата част и пробват странични подходи.

Различни източници препредават, че съществува заплаха при разгръщане на огъня цялата структура да се разпадне.

Междувременно американският президент Доналд Тръмп реагира в туитър: " Толкова е извънредно да виждам огъня в катедралата Нотр-Дам в Париж! " Той прибавя, че би трябвало да се работи бързо.



Хиляди поданици на Франция и туристи се стичат към мястото на пожара. Длъжностни лица в Париж обявиха, че пожарът, който стартира към 19:00 локално време, може да бъде обвързван с ремонтни действия, осъществявани в катедралата. Френските медии, цитиращи полицейски източници, прибавят, че пожарът е почнал инцидентно.

Някои медии, обаче, напомнят серия от пожари в разнообразни храмове на Париж. Френският президент Емануел Макрон разгласи, че анулира речта си, която трябваше да произнесе довечера поради пожара.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР