Поход за мир и неутралитет в над 40 града в

...
Поход за мир и неутралитет в над 40 града в
Коментари Харесай

БЪЛГАРИЯ - ЗОНА НА МИРА: Поход за мир и неутралитет в над 40 града у нас


Поход за мир и неутралитет в над 40 града в страната. За седми следващ път участниците в шествието декларират настояването си България да резервира неутралитет и да не взе участие под никаква форма във войната на Русия в Украйна.
В столицата митингът потегли от НДК на шествие към Министерството на защитата под надпис БЪЛГАРИЯ - ЗОНА НА МИРА. А пред министерството на защитата желаеха оставката на военния министър Тодор Тагарев. 
Нако Стефанов, ръководител на Инициативния комитет за референдума, за който се събираха подписи, с цел да бъде извършен, изясни: " Министърът на войната господин Тагарев дава обещание на така наречен съдружници и се готви да даде всичко това, което е останало, да го даде -  по този начин безплатно. Ние по тази причина споделяме -  не, на войната. Не, на присъединяване на България в тази война.  class= " MsoBodyText " > Никой няма право -  било то президент, държавно управление, Народно заседание, да вкарва българския народ във война, без да пита  българския народ. Да, на мира! България би трябвало да бъде зона на мира, България би трябвало да бъде знаме на мира ", съобщи Стефанов. 
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР