Похитителят, който държа две жени в с. Вълково в продължение

...
Похитителят, който държа две жени в с. Вълково в продължение
Коментари Харесай

Заложническата криза край Сандански: Похитителят се сдоби с 4 обвинения

Похитителят, който държа две дами в с. Вълково в продължение на часове, се снабди с четири обвинявания. Те са за опит за ликвидиране, опит за съзнателно ликвидиране, отнемане от независимост в изискванията на домашно принуждение и за закана за ликвидиране и безчинство.

Той простреля възрастен мъж, който бе с заплаха за живота. Сега е опериран и контактен, а държаните в плен майка и щерка са невредими.

Мъж бе прострелян, а две дами - държани като заложници в дома им

Мъжът идва от Лом в дома на някогашната си другарка и нейните родители. Прострелва татко ѝ, който по-късно е откаран в болница, а двете дами са взети за заложници.

Преди да извърши закононарушението мъжът е предизвестил във Facebook, че ще отиде в къщата на приятелката си. Казал е на локалните да не приближават парцела, с цел да не пострадат, тъй като това е персонален проблем. Мотивът за заложническата рецесия е ревнивост, споделиха от полицията.

Съседка едвам не е потърпевша, тъй като се е пробвала да договаря с похитителя, когато той е стрелял във въздуха.

„ Не съм воин, свърших си работата “, показа старши контрольор Добромир Панайотов

Старши контрольор Добромир Панайотов от полицейското ръководство в Сандански идва до къщата със заложниците има доста значима роля в разрешаване на рецесията. Именно той съумява да склони похитителя да пусне дамите и да се съобщи.

Старши контрольор Панайотов е в системата от 2007 година, татко е на петгодишно момиченце. Отказва да го назовават воин, въпреки да е избавил най-малко два човешки живота.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР