Погребението на Робин Уиндзор остави неговите колеги от Strictly Come

...
Погребението на Робин Уиндзор остави неговите колеги от Strictly Come
Коментари Харесай

Погребението на Робин Уиндзор си тръгва с разбито сърце, тъй като казват „винаги те обичам“

Погребението на Робин Уиндзор остави неговите сътрудници от Strictly Come Dancing с разрушено сърце, защото звездата беше заровена през днешния ден.

Много обичаната танцьорка, на 44 години, трагично умря през февруари, откакто беше мъртва в хотелска стая в Лондон. Семейството му разгласи, че погребението му ще се организира уединено в родния му град Ипсуич, Съфолк през уикенда. И в този момент известните му другари показаха почитта си към блестящата звезда.

Споделяйки фотография на Робин в Instagram, танцьорът Кевин Клифтън просто показа името на Робин с емотикони с разрушено сърце. Също по този начин отдаде респект на надарената изпълнителка и звездата от Strictly, Джанет Манрара. Тя показа фотография на прегърнати другари с надпис: „ Обичам те постоянно “. Арлийн Филипс, която беше някогашен арбитър в шоуто на BBC, отговори на обявата, казвайки: „ Уау. Тази фотография докосна сърцето ми “, последвана от друго емотиконче с разрушено сърце. Също по този начин на известието отговори Pussycat Doll, Ашли Робъртс, която беше в шоуто пре...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР