Погребални агенции в Москва отказват да транспортират тялото на руския

...
Погребални агенции в Москва отказват да транспортират тялото на руския
Коментари Харесай

Погребални агенции отказват да транспортират тялото на Алексей Навални. Заплашват ги

" Погребални организации в Москва отхвърлят да транспортират тялото на съветския опозиционер поради получавани закани ", това написа основаната в Нидерландия медия " Москоу таймс ".
Всичко по тематиката: Смъртта на Алексей Навални 150
" Първо, не ни дадоха да наемем зала за светската прощална гала. Сега, когато би трябвало да се състои опелото в църквата, от компаниите за траурни обреди ни оповестяват, че не се съгласяват да транспортират тялото на Алексей ", сподели прессекретарят на рецензия на Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През - Кира Ярмиш.

" От всички организации получаваме един и същи отговор: " Неизвестни лица ни се обаждат и ни заплашват ", описа още дамата.

" Опелото на Навални е планувано да се организира на следващия ден в черква в Москва в 14 часа локално време (13 българско), а погребението – за 16 часа локално (15 българско) ", добави изданието.

" Още през днешния ден край гробището в съветската столица, където се чака да се състои погребението, бе видяно засилено полицейско наличие. Служителите на реда ревизират документи за идентичност на жителите ", уточни още медията.


Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР