Поетът Константин Трендафилов заряза певицата Дарина Йотова – Дара заради

...
Поетът Константин Трендафилов заряза певицата Дарина Йотова – Дара заради
Коментари Харесай

Войната продължава! Гери-Никол открадна поета на Дара

Поетът Константин Трендафилов заряза певицата Дарина Йотова – Дара поради колежкатра й и другарка Гери-Никол, научи HotArena.

Феновете на една от обичаните всемирски двойки видяха, че Дара и Константин към този момент не са дружно и той я е заменил с Гери-Никол . Това стана ясно по време на предаването „ Като две капки вода “, където поетът беше специфичен посетител тази седмица. Писателят, който се изявява и като артист под псевдонима Папи Ханс , бе видян на първите редове, само че за изненада на всички до него не беше Дара, писа „ Телеграф “.

Липсата й незабавно даде мотив на феновете да помислят, че е обвързвана с различен участник в шоуто – Гери. Младите певици, които преди време бяха близки приятелки, постоянно се заяждат една с друга, като последният конфликт сред тях бе поради хип-хоп премиите. На другия ден Дара си пусна кадър като обесена с колана от роклята на Гери-Никол, с които се появи на награждаването и обра най-престижните призове. Тогава Дара написа: „ Бейби, даже когато си почивам, ги разрушавам “.

В „ Капките “ на Константин се падна ролята да извърши „ Кекс “ на Папи Ханс, а откакто фолкаджията завърши с парчето, Фънки изрече страдание, че се е наложило на приятеля му да извърши такова пошло парче, в което липсва всевъзможен смисъл. Тогава Дара на бе до Константин, който бе в публиката, с цел да види превъплъщението на Коце и за която изяде една торба с рецензии.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР