Poesche-то на Марко Ван Бастен вече е на пазара. Изминаха

...
Poesche-то на Марко Ван Бастен вече е на пазара. Изминаха
Коментари Харесай

Porsche-то на Марко Ван Бастен също се продава и струва по-малко, отколкото си мислите

Poesche-то на Марко Ван Бастен към този момент е на пазара. Изминаха повече от тридесет години, откогато холандският първенец подлуди противниковите отбрани и почитателите на Милан ликуваха, само че макар миналото време обаче Ван Бастен си остава един от най-великите нападатели, играли в миналото в италианската Серия А

Подобно на толкоз доста други футболисти, Лебедът от Утрехт също е авто запалянко. И в случай че Кристиано Роналдо има гараж, на който би завидял и най-големият дилър на планетата, за колите на Ван Бастен не се знае доста (може би и с помощта на другата ера). Преди няколко дни обаче порталът Ruotedasogno.com разгласява известие, което раздруса мрежата, привличайки доста зяпачи.

" 1989 PORSCHE 928 GT EX VAN BASTEN "
Това е заглавието на обявата, която, несъмнено, притегли всички, както почитателите на Милан, по този начин и многочислените фенове на Марко Ван Бастен. Продаваният автомобил е Porsche 928 GT с регистрация 1989г. Въпреки миналите тридесет и три години, километражът му демонстрира единствено 78 529 километра.

Porsche-то 928 GT на Марко Ван Бастен е тъмнозелено купе с черен кожен салон. Много добре поддържан (снимките оповестени от Ruotedasogno.com не оставят съмнение), има 8-цилиндров мотор и 5-степенна механична скоростна кутия. Към това се прибавят алуминиевите джанти и задният спойлер, отличителна линия на този автомобил.
`Porsche-то

Пуснато на пазара през 1977 година, Porsche 928 претърпя няколко рестайлинга през годините, до версията, която холандският нападател купува. Колата форсира от 0 до 100 км за 5.8 секунди и има оптималната скорост от 275 км/ч.

Porsche 928 GT на Марко Ван Бастен е изложено в Ruote da Sogno, шоурум от над 8000 квадратни метра. Тези, които желаят да отидат и да видят, даже и от любознание, Porsche 928 GT на Марко Ван Бастен, би трябвало да отидат до Emilian Motor Valley в Реджо Емилия. Но какъв брой коства?
Въпреки влиятелната марка и известния някогашен притежател, Porsche-то 928 GT на Марко Ван Бастен не коства доста. Цената му в действителност е 65 000 евро. `Porsche-то

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР