Подвижна сауна – така разгневени хора описват пътуването си в

...
Подвижна сауна – така разгневени хора описват пътуването си в
Коментари Харесай

Всеки пети автобус в Пловдив е без климатик

„ Подвижна сауна ” – по този начин ядосани хора разказват пътуването си в жегите в рейсовете на градския превоз във втория по величина град у нас. Всеки пети рейс в Пловдив е без  климатик. Рейсовете са с резреден график, вътре са препълени и жители припадат в рейсовете, до момента в който се прибират от работа.

42,3 градуса са измерени в рейс в гредския превоз на Пловдив, алармират фенове на Нова телевизия.

„ Оплакванията са ежедневни. В началото на летния сезон предупредихме превозвачите по отношение на казуса с климатичните съоръжения ”, съобщи Тодор Чонов зам.-кмет по транспортната политика на Община Пловдив и уточни, че някои от тях не са изпълнили условията. В резултат на това от общината почнали инспекции.

„ Установихме, че от движещите се над 200 рейса, 41 са с неработещи климатици ”. На повече от 30 транспортни средства климатичните съоръжения са възобновени.

" Повечето от преносимият състав са рейсове, създадени в Република Турция и техни сервизни компании имат проблеми с веригата на доставки на аварийните елементи. Това са оправданията, с които превозвачите се оправдават пред нас ", уточни Чонов.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР