Подведени купувачи на луксозна козметика взимат заем, за да закупят

...
Подведени купувачи на луксозна козметика взимат заем, за да закупят
Коментари Харесай

Клиенти на луксозна козметика са подведени да теглят заем в Бургас

Подведени купувачи на първокласна козметика взимат заем, с цел да закупят продуктите, като голям брой сигнали на потърпевши са регистрирани в Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Бургас, оповестяват от полицията.

Във тази връзка Министерство на вътрешните работи моли при реализирането на сходна покупка, даже и при огромни понижения и очевидно преференциални за купувача условия, съществено да се обмисли обстановката и да се реши опцията за краткосрочни заеми.

" Лекомисленото държание неведнъж води до следващо осъзнаване на действителната обстановка и поетия финансов ангажимент, а отсам и до предпочитание за връщане на стоката и повреждане на договорката ", акцентират от Министерство на вътрешните работи, като предизвестяват, че в множеството от случаите това се оказва невероятно.

Механизмът за реализиране на покупките на първокласните козметични артикули протича при следния сюжет - клиентите вземат участие в безвъзмездни процедури по диагностика на кожата, следвани от презентация, гратис тестване на първокласната козметика с цена към 1 500 лева и времеви промоционален прозорец за закупуването й.

В случай, че купувачът не разполага със свободни финанси, му се предлага заплащане на разсрочени вноски, посредством изтеглянето на заем. В случай, че купувачът подпише документи за разсрочен заем, с който да заплати стоката, само че след това размишления и изиска повреждане на договорката, това на практика не е допустимо, защото договорът е подписан непринудено и при ясно упоменати клаузи. Така предварителното му преустановяване всекидневно е обвързано с финансови наказания.

В навечерието на коледните и новогодишни празници ОДМВР-Бургас приканва купувачите към по-голямо внимание и обсъждане на продуктовите предложения.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР