Подсладете сексуалния си живот с няколко лесни трика. Мисионерската поза

...
Подсладете сексуалния си живот с няколко лесни трика. Мисионерската поза
Коментари Харесай

8 начина да разнообразите мисионерската поза

Подсладете половия си живот с няколко лесни трика. Мисионерската поза към този момент има доста лица и всички те са повече от горещи!

От всички съществуващи секс пози, мисионерската е една от обичаните на по-голяма част от двойките по света. Разбира се, това не е изненадващо, имайки поради плюсовете от нея.

Мисионерската поза обезпечава непосредственост и фамилиарност сред сътрудниците – те могат да се целуват, прегръщат или пък да се гледат в очите по време на секс.

За страдание, даже и най-хубавите неща могат да омръзнат на човек, в случай че той ги получава прекомерно постоянно и му липсва многообразие.
В случай, че вие самите сте от феновете на положителната остаряла мисионерска поза, сигурно би трябвало да опитате да я „ подсладите “.

Как? Сексолози дават своите упътвания, които ще бъдат вашия гид по време на половото ви премеждие. Опитайте идващите способи, с които ще извършите мисионерската поза още по-гореща и вълнуваща:

Повдигане
Използвайте възглавница, с цел да повдигнете дупето си.

„ По този метод ще получите по-дълбоко и сензитивно навлизане “, поучава сексоложката Бевърли Уипъл.

Може да експериментирате с разнообразни височини , с цел да изберете най-подходящата за себе си.

Притискане на краката
Друг трик, с който може да разнообразите мисионерската поза, е като притиснете краката си един до различен, вдигнете ги нагоре и ги наклоните леко на едната страна.

По този метод ще можете да поддържате зрителен контакт с половинката си, като в същото време ще получите по-голямо наслаждение, счита сексологът Ян Кернер.

Тайната: по-интензивно стимулиране на вашия клитор.

Прегръдка
Увийте ръцете си към своя сътрудник и издърпайте тялото му оптимално покрай вашето.

По този метод ще засилите интимността, поучава още Ян Кернер. „ Гарнирайте “ с целувки, с цел да стане сексът още по-вълнуващ.

 8 метода да разнообразите мисионерската поза

Контрол във вашите ръце
Не е наложително да сменяте позата, с цел да поемете контрола в своите ръце . Може да го извършите и по време на мисионерската поза. Достатъчно е единствено да хванете бедрата на своя сътрудник, като по този метод сами ще определяте силата и бързината на навлизане , поучават още сексолозите.

Удвояване
Мастурбирайте (с ръка или вибратор), до момента в който половинката ви продължава да прониква във вас. Това е още един страховит метод, с помощта на който може да разнообразите мисионерската поза. Освен това получавате двойно стимулиране на ерогенни зони, равно на двойно наслаждение.

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР