Подразделения на руската групировка войски Днепър са разгромили отряд на

...
Подразделения на руската групировка войски Днепър са разгромили отряд на
Коментари Харесай

Руските войски унищожиха отряд на от 150 души, които се опитаха да се закрепят на левия бряг на Днепър

Подразделения на съветската формация войски " Днепър " са разгромили отряд на Въоръжените сили на Украйна (ВСУ) с бройка към 150 души, които са се пробвали да се закрепят на левия бряг на река Днепър. Това оповестиха от Министерството на защитата на Руската федерация, представени от ТАСС.

" Министерството на защитата на Русия разгласява видеозапис с резултатите от бойната работа на подразделенията на групировката " Днепър " на предната линия наоколо до обитаемото място Казачи лагери, където съветски военнослужещи разгромиха отряд на съперника от към 150 души, който се опитваше да се укрепи на левия бряг на река Днепър ", се споделя в отчета. Бойците на формация " Днепър " са разрешили на настъпващите украински групи, които се твърди, че са били най-вече от наемници, да слязат на брега, след което са насочили артилерийски огън към разтоварващите лодки. " Артилеристите направиха комбинирано обемно поразяване на цели със снаряди с въздушни, ударни и радиовзриватели.

Разпръснатите групировки на съперника бяха изцяло прочистени от мотострелкови и разследващи подразделения, които заловиха десетки непознати оръжия, муниции, радиостанции и техника като титли ", отбелязва съветското министерство на защитата.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР