Подписите бяха събрани още преди местния вот по инициатива на

...
Подписите бяха събрани още преди местния вот по инициатива на
Коментари Харесай

Възраждане се активизира по вота на недоверие към правителствот...

Подписите бяха събрани още преди локалния избор по самодейност на Българска социалистическа партия, само че по гледище на " Възраждане "  

 

От " ИТН " също се включиха.

 

Сега обаче Костадинов търси поддръжка и от ГЕРБ-СДС:  " Тъй като нощес видях какъв брой отчаян беше водачът на ГЕРБ от изборните резултати, чакам от него закономерно да поддържа нашия избор. Давам му прелестен мотив да накаже своите съдружни сътрудници от ПП-ДБ. Оставката на нездравословното държавно управление на Денков е безусловно наложителна ". 

 

Причината, която опозицията показва за настояването си, е политиката на държавното управление в защитата. 

 

При първия избор на съмнение, импортиран от същите обединения в разгара на предизборната акция, повода, която показаха беше политиката в енергетиката - по-точно проектите за обективен преход към енергетика с по-малко въглеродни излъчвания. 

 

, което беше предизвестено в огромна степен поради броя на гласовете на подркрепящите го обединения - общо 71 гласа. За да успее един възможен избор на съмнение, той би трябвало да бъде признат с минимум 121 гласа.

 

По всичко проличава, че първото упражнение на " Възраждане ", " ИТН " и Българска социалистическа партия бе нищо повече от детайл в предизборната акция преди изборите за кметове и общински съветници на 29 октомври. 

 

ФрогНюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР