Подозрения за изневяра и ревност ще станат повод за неловки

...
Подозрения за изневяра и ревност ще станат повод за неловки
Коментари Харесай

Ревност, съмнения и неочаквани обрати в новите епизоди на „Мен не ме мислете“

Подозрения за невярност и ревнивост ще станат мотив за неловки обстановки сред героите в новите епизоди на сериала „ Мен не ме мислете “ тази седмица. Случайният телефонен диалог, който Христо (Иван Юруков) организира с непознатия Г-н Ефективен, още повече ще засилят подозренията му, че някогашната му брачна половинка Яна (Весела Бабинова) към този момент го е заменила с нов мъж. В устрема си да разбере повече за протичащото се в персоналния живот на Яна, той стига до крайности и ще посее съмнението за невярност и в мислите на Ася (Дария Симеонова). Как младата асистентка реагира на новината, че Мартин (Руши Видинлиев) има друга жена в живота си и ще има ли смелостта да му изиска пояснение, феновете могат да схванат от 20.00 часа, в ефира на bTV.
`Ревност,

Дали връзките сред Яна и Мартин будят голословни подозрения у околните им или сред тях в действителност се заражда привличане? Адвокатът не крие възхищението си от борбената майка, което все по-често го кара да я възприема в непредвидена и провокативна светлина.

`Ревност,

Междувременно надъханият юрист попада в няколко неловки обстановки, които могат да му костват работата. Мартин е индивидът от адвокатската фирма „ Захариев и Захариев “, на който е поверено делото за побой, повдигнато против депутата Киров. В облика на политика е артистът Роберт Янакиев, за който сходна роля не е непозната и от действителния живот, защото преди години беше част от Столичния общински съвет. Срещата сред двамата обаче завършва с провал, тъй като дъщерите на Яна нахлуват при тях и провалят всичко. За Мартин работата с този клиент наподобява окончателно изгубена, до момента в който инцидентен диалог на Яна с непозната жена не се трансформира в главен коз за вероятен поврат на делото.
`Ревност,

Двамата застават един до различен в правосъдната зала и за делото, което се води против Яна за побой над мъжа ѝ. Нещата не наподобяват обнадеждаващи за младата майка, защото юристът ѝ е очевидно несъответстващ и по всичко проличава, че и на втория път, в който би трябвало да я пази, ще се провали. Още повече, че ответната страна има очевидец, който може да им подсигурява успеха. Ще успее ли Мартин да обърне хода на делото и да излезе победител, гледайте в новите епизоди на „ Мен не ме мислете “.

Към многочислените си проблеми Яна ще добави и съществени неприятности със обществените служби, откакто вследствие на здравословен проблем приятелката ѝ Ева (Любомира Башева) не съумява да извърши стихотворец ангажимент към децата ѝ. Тя пък не подозира, че е станала неволна жертва на майка си и по всичко проличава, че скоро може да ѝ се наложи да се изнася от вкъщи си.

Гледайте „ Мен не ме мислете “ всеки четвъртък и петък, от 20.00 часа, по bTV.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР