Подозирам завист и ревност от страна на опозицията, защото се

...
Подозирам завист и ревност от страна на опозицията, защото се
Коментари Харесай

Данаил Кирилов: Подозирам завист и ревност от страна на опозицията

Подозирам злоба и ревнивост от страна на опозицията, тъй като се оправяме добре с казуса с мигрантите. Това сподели ръководителят на Правна комисия и народен представител от ГЕРБ Данаил Кирилов по време на ексклузивен брифинг в централата на партията.

„ Бежанските лагери в България са празни и това е вследствие на политиката, която води държавното управление на ГЕРБ “, сподели Кирилов. Той благодари на премиера Бойко Борисов, че в петък е реагирал на провокацията в пленарна зала и на скандалното държание, което е афиширала опозицията.

„ Ясно е, че срещата в днешния ден е координационна, че няма да се поемат правни задължения, а ще се съветват и консолидират позиции, т.е. че ще се договаря по основни проблеми в този въпрос “, сподели Кирилов, визирайки днешната среща на европейските водачи в Брюксел, отдадена на тематиката с миграцията.

Българска социалистическа партия вършат обезверен опит да се изведе истината за мигрантите отвън подтекста и да се опорочи, коментира Данаил Кирилов.

„ В политиката и операцията на Българска социалистическа партия постоянно съществува опълчването. Да противопоставим чужденците на българската работна ръка. Никой не е проявявал такива хрумвания “, сподели Кирилов. По думите му бруталността на тезата на Корнелия Нинова в петък e предизвикала даже представителите на съдружните сътрудници от “Обединени патриоти” да реагират незабавно, до момента в който министър председателят е пътувал до Народното събрание.

„ Няма никаква връзка нито с демографията, нито с политиката по заетостта на лицата с решението на въпросите по миграцията. Ние прецизно разграничаваме и министър председателят дебело и неведнъж в петък разграничаваше двете категории – на потърпевшите от война и икономическите мигранти “, уточни Кирилов.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР