Подобно на поговорката По-малко е повече, понякога малко нежно подканяне,

...
Подобно на поговорката По-малко е повече, понякога малко нежно подканяне,
Коментари Харесай

14 ДЕЛИКАТНИ неща, които можете да направите, за да го накарате да ви ЖЕЛАЕ

Подобно на поговорката " По-малко е повече ", от време на време малко нежно подканяне, тайнственост или флирт могат да накарат мозъка, тялото и сърцето да жадуват за доста повече. Това може да му даде пространство да построи повече усеща към вас. А за вас да решите какъв брой от вас заслужава и какво чувствате към него.

Създаването на полово напрежение е вълнуващо и много занимателно.
Ето 14 деликатни неща, които можете да извършите, с цел да го накарате да ви желае:
Не раздавайте всичко
Разкажете секси история или опишете сексуален миг, който може да сте имали преди. Когато той изиска да научи повече от историята ви, ще му кажете, че в този момент не е моментът да му разказвате освен това, само че един ден ще го извършите. Накарайте го да изчака и не издавайте всичко. Оставете съзнанието му да блуждае колкото е допустимо повече. Той ще бъде доста заинтересован.
Облечете секси облекло за среща
Намек към раменете. Показване на крайници. Поглед към деколтето. Да покажете задоволително, с цел да може мозъкът му да си фантазира, е елементарен метод да го накарате да се чуди по какъв начин може да прегледа по-добре " цялата вас " и да го накарате да желае още.
Позволете му да ви преследва
Не си играйте на игри, а го оставете да ви преследва. Казвайте " да " на срещи, когато той ви предложения, само че в случай че се осмели да ви попита в последната минута, направете се на недостъпна. Ако той е благородник и пита авансово, кажете " да " и покажете интерес, само че към този момент го оставете да води танца. Това го кара да влага и демонстрира, че няма просто да захвърлите всичко поради него. Като извършите това, елементарно ще го накарате да ви огледа като драгоценен камък.
Завършете вечерта на вратата
Всеки желае малко повече, само че да го накарате да изчака за консумирането на връзката най-малко малко, няма да навреди. Има нещо, наречено " полово напрежение ", и основаването на малко от него ще го накара да влага повече във вас и химията по сред ви. Това не е същото като да използваш секса като оръжие - това НЕ е добра концепция. В този случай това е да му позволите да ви потвърди, че желае всичко от вас, а също по този начин да ви даде време да решите дали си коства да се съблечете поради него. Така че даже да сте възбудена и нетърпелива, задръжте го единствено до вратата за известно време.
Притискане към него
Наклонете тялото си към неговото бързо прилепяне и по-късно се отдалечете. Той си показва тъкмо в тази секунда какво би се случило, в случай че се бяхте задържали малко по-дълго.
Прокарайте пръсти през косата му
Един къс масаж на скалпа ще го накара да се разтопи от наслаждение. Това е секси и елементарен жест, който можете да извършите, без да скачате в леглото прекомерно бързо.
Включете се в леки, секси диалози
Ако му говорите или изпращате намерено полови известия, това очевидно ще го развълнува, само че когато го извършите секси, само че по-приглушено, това значи, че той би трябвало да се чуди: Дали тя приказва съществено? Какво прави тя сега? Това ли искаше да каже или е флирт? Изведнъж мозъкът му се оказва напрегнат и предпочитание да научи повече.
Практикувайте въздържаност
Това, което имаме поради, е въздържане в полово отношение. Това е мъчно, в случай че сте доста неприятно момиче. В подобен случай не си правете труда да пробвате. Но в случай че имате някакъв самоконтрол, си коства да спрете действието след интензивно целуване и предварителна игра. Този жест е основен, когато не сте сигурна дали ще спите с него, само че сте подготвена да играете. Да покажете известна въздържаност и да увеличавате залога лека-полека всякога, когато го видите, е доста възбуждащо.
Направете му масаж, само че го прекратете ненадейно
Направете му масаж на цялото тяло и по-късно кажете, че е време да си върви. Или противоположното. Оставете го да ви масажира, а по-късно внезапно алармата се включва. Това несъмнено кара кръвта да се раздвижи.
Използвайте очите си
Може би това е взор към вечерята. Може би е, когато се сбогувате за деня или вечерта. Малко секси и знойни погледи могат да накарат мъжете да полудеят изцяло. Насладете му се! Позволете му да се помъчи малко.
Дразнете го с ограничавания във времето
Вие би трябвало да бъдете някъде, а може би и той? Точно тогава можете да споменете, до момента в който единият или и двамата си тръгвате, по какъв начин сте си не запомнили бекините. Или какъв брой сте възбудена. Или по какъв начин, апропо, през целия ден сте мислили единствено за него под завивките.
Не му давайте ясни отговори
Когато ви попита дали в миналото сте правили избрана полова поза или сте опитали полово, кажете му, че към момента не можете да отговорите. И по-късно не отговаряйте известно време.
Изпращайте му селфита
Може би му изпращате фотография с леко деколте или единствено кадър с крайници или голи плещи.
Кажете му какво ви харесва
Кажете му по какъв начин бихте желали да му кажете какво ви харесва, в полов проект. Докато стартирате листата си, може внезапно да се стегнете и да кажете: " Когато съм подготвена да направиш всичко това с мен, ще ти кажа повече ". О, няма ли в този миг той да се трансформира в умоляващ мъж? Определено ДА!
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР