Подобно на много модни тенденции от 90-те години, бохо шик

...
Подобно на много модни тенденции от 90-те години, бохо шик
Коментари Харесай

Бохо шик лято

Подобно на доста фешън трендове от 90-те години, бохо изискан стилът се завръща още веднъж с гръм и тропот. Готови ли сте да привествате назад жилетките с флорални претекстове, фееричните рокли, скъсаните дънки, необятните панталони, шаловете с щампи, безконечният акцент на чанти, колани и сандали – ресните. О, да! Ресните са must have за този вид визия.

Тази наклонност се появява в Лондон и е била извънредно сполучлива в предишното. Факт е обаче, че към момента се среща необятно в летните визии и през днешния ден. И тъкмо тъй като е безконечен жанр, понякога тази наклонност се завръща към хората, които следват стилните трендове.

С най-различните препратки, вариращи от хипи придвижванията, рока и модерната романтика, бохо шикът може да се включи в ежедневния ни жанр без никакъв проблем. Вероятно към този момент желаете да научите малко повече за тази наклонност?

 Бохо в ежедневния ни жанр

Фотография: Pexels.com

Бохо изискан във висшата мода

Супермоделите и сестри Джиджи и Бела Хадид, минаха по толкоз звездни сцени, облечени в рокли с ресни и щампи от глава до пети, с изобилио от плитки и бижута от миди.

Като стана дума за бижута, те още веднъж са в деяние. През лятото всички ние слагаме гривни със стъклени мъниста или миди на глезените си, пръстени на ръцете си, обеци, шалове и доста други аксесоари.

Лятото е тъкмо това – бохо изискан. Трябва да се усещаме феерични и цветни на плажа. От чантите с ресни до гладиаторските сандали, възраждането на трендовете от 90-те години, които обичаме толкоз доста, е тук.

Как да реализираме бохо визия?

За да създадем визия, въодушевена от бохо стила, имаме голям брой други възможности. От подбирането на дълги и шарени рокли, които са лицето на този жанр до други елементи с щампи, които също са добър вид. Бохо е всичко, което ни е нужно за лятото.

Има и други различни разновидности за съчетаване на визия, въодушевена от бохо изискан стила. Например комбинирането на няколко дънкови продукта, които също са един от отличителните белези за този тренд. Тук можете да заложите напълно на дънкова визия или да обедините две трендове в една визия, за какво не?

Други аксесоари, които са модерно тук, това са кимоната и шапките. В допълнение с луксозна рокля в земни тонове, също внасяте отлично лъчение!

И най-после, само че не на последно място – това са ресните. Те са емблематични за бохо стила. Можете да залагате на тях без никакъв боязън.

Впуснете се в обичаното си бохо лято в този момент!

Бохо стилът стои учудващо добре върху Кейти Холмс

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР