Подмолни интриги и безмилостни манипулации ще накарат героите да вземат

...
Подмолни интриги и безмилостни манипулации ще накарат героите да вземат
Коментари Харесай

Задкулисни схеми изострят отношенията в „Пътят на честта“

Подмолни интриги и безмилостни операции ще накарат героите да вземат недомислени решения в новите епизоди на трагичния сериал „ Пътят на достойнството “ тази седмица по NOVA. Опустошителната война, която Анелия разгласи на К алоян , тече с цялостна мощ. Разрушителният проект се реализира безупречно, до момента в който в дома ѝ изненадващо не се появява индивидът, с който е имала връзка в Канада. Неочакваната среща с Майк същински ще шокира и тормози някогашната треньорка по гимнастика в Торонто. Каква е повода за ненадейната му поява в България и допустимо ли е той да се окаже спънка в проектите на Анелия да унищожи Калоян?

В подмолни заприказва ще бъде забъркана и Жаки . Докато пробва да откри виновника за гибелта на брачна половинка си, вдовицата на Киро ще продължи да бъде притискана от Красимира да върне мистериозно изчезналия елмаз. Опитите за изнудване на Зарева стават все по-сериозни, а методите за реализиране на задачата – по-стряскащи. Напрежението у Жаки нараства с всяка минала минута и я кара да предприеме крайни дейности. Докъде е подготвена да стигне Жаки и какво ще бъде принудена да направи, с цел да потвърди, че няма концепция къде се намира диамантът?
 Пътят на достойнството NOVA / Красена Ангелова
През това време Красимира взема решение да открие успореден фронт в търсенето на изчезналия драгоценен камък за милиони с колегата на Киро Християнина от Южна Африка – Стивън. Какво е намислила Зарева и ще успее ли да реализира задачата си, ще стане ясно в новите епизоди на поредицата тази седмица. Междувременно следствието на покушението против юрист Симеон Хаджигенов ще води Найденов и следствието в към нови разкрития. Какви доказателства ще излязат на бял свят и към кого ще сочат те?

Не пропускайте „ Пътят на достойнството “ от вторник до четвъртък в 20:00 ч. по NOVA.

Актуална информация за “Пътят на достойнството “ може да откриете във страницата и акаунта на сериала. Всички епизоди от поредицата могат да бъдат проследени в NOVA PLAY.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР