Подлезът на улица Гладстон ще бъде затворен днес за авариен

...
Подлезът на улица Гладстон ще бъде затворен днес за авариен
Коментари Харесай

Затварят подлеза на Гладстон за авариен ремонт днес

Подлезът на улица " Гладстон " ще бъде затворен през днешния ден за спешен ремонт. Движението се стопира от 8 до 16, 30 ч. по двете платна в сектора от ул. „ Преслав “ до „ Петко Д. Петков “, предизвестиха през вчерашния ден от община Пловдив.

По време на ремонта ще бъдат демонтирани ръждясали и рискови детайли от осветлението и изгорели лампи. Специалистите са решили, че в събота трафикът е доста по-слаб, по тази причина техниците ще се стараят да си свършат работата през днешния ден. Автобуси №10 и 66 ще обикалят по бул. " Руски " и " Шести септември ", откъдето още веднъж ще се изнасят на бул. " Княгиня Мария-Луиза ", продължавайки по нормалния маршрут.

При обследването на подлеза на ул. " Гладстон ", направено след нещастието в тунел " Ечемишка ", специалистите са открили много недостатъци в подземното оборудване под Пощата. Постоянно има течове, защото хидроизолацията е компрометирана, и осветлението постоянно излиза отвън строя. Вече няколко пъти тази година в подлеза бяха сменяни лампи, само че е нужен капитален ремонт. Общината беше оповестила социална поръчка за 7 млн. лв., само че я приключи. Очаква се до няколко дни да бъде плануван търг за планиране и реорганизация на площад " Централен " на стойност 12 млн. лв., като в поръчката се включва и възобновяване на подлеза.
тагове подлез гладстон ремонт затваряне
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР