Подкрепа за бившия президент на САЩ Доналд Тръмп от неговата

...
Подкрепа за бившия президент на САЩ Доналд Тръмп от неговата
Коментари Харесай

В очакване на арест, републиканците заявиха ясна подкрепа за Тръмп

Подкрепа за някогашния президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп от неговата Републиканска партия. В събота Тръмп написа в обществените си мрежи, че ще бъде задържан във вторник и прикани поддръжниците си да излязат на митинги. Републиканците дефинираха протичащото се като политически стимулирано. Повод за възможния арест на Тръмп е даването на пари преди изборите през 2016 година за опазване на безмълвие по отношение на любовна спекулация. Бившият вицепрезидент Майк Пенс разяснява протичащото се пред Ей Би Си.

 
Изненадан съм от концепцията да се повдигне обвиняване на някогашен президент на Съединени американски щати в миг, когато в Ню Йорк има вълна от закононарушения. Фактът, че прокурорът на Манхатън счита, че повдигането на обвиняване против президента Тръмп е негов главен приоритет, споделя всичко, което би трябвало да се знае за радикалната левица в тази страна. Тук просто се усеща, че става дума за политически натоварено обвиняване.
Майк Пенс, някогашен вицепрезидент

Органите на реда в Ню Йорк се готвят за възможна ескалация на напрежението, в случай че Тръмп се яви в съда за покачване на обвинявания. Представители на Демократическата партия показаха терзания от апела на Тръмп за митинги. Сенатор Елизабет Уорън уточни, че „ никой не е над закона “ и че би трябвало да се разреши на следствието да продължи. Ако бъде упрекнат, Тръмп ще изпадне в неуместна обстановка предвид на това, че към този момент е в конкуренцията за номинацията на републиканците за изборите за президент през 2024 г.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР